close

Филтри

Преглед на резултатите

Търсене на магистратури в Кур тук!

Master-ниво проучвания включват специализирано проучване в областта на научните изследвания, или за регион на професионална практика. Печелите магистърска степен показва по-високо ниво на владеене на предмета. Печелите… Научете повече

Master-ниво проучвания включват специализирано проучване в областта на научните изследвания, или за регион на професионална практика. Печелите магистърска степен показва по-високо ниво на владеене на предмета. Печелите магистърска степен може да отнеме от една година до три или четири години. Преди да завърша, обикновено трябва да пишат и защитават тезата, дълга хартия, която е кулминацията на специализираната си изследвания.

Получаването на магистър изисква две години на обучение След като получава бакалавърска. Тази усъвършенствана степен може да помогне на учениците да постигнат своите образователни и професионални цели, като най-тежките условия на студенти по магистърски влакови програма помогне в уменията и знанията, които са им необходими, за да се приземи на кариерата на мечтите си.

Швейцария (на немски: Schweiz, френски: Suisse, италиански: Svizzera, Romansch:. Svizra Швейцария има някои от universites световно известни като ETH в Цюрих, EPFL в Лозана, IHEID в Женева, университета в Лозана или университета в Санкт Гален. Имайте предвид, че "е много по-добре да говорят на местния език, така че ако можете да 'т се говори нито френски, немски или италиански език, по-добре отидете за езиков курс първо.

Кур е известен с Университета за приложни науки HTW (Hochschule кожа Technik унд Wirtschaft) Chur, предлагаща бакалавър, магистър и допълнителни образователни програми. Той е разделен на шест отделни факултети - строителство и архитектура, информационни науки, мениджмънт, медии и комуникации, технологии и туризма.

Магистратури Кур Запишете се за магистратура в най-добрите бизнес училища и университети в Кур. Намерете магистратура в Кур тук!

Свиване
Прочетете повече за образованието в Швейцария
format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
  • Популярни Последни Заглавие
  • Популярни
  • Последни
  • Заглавие
University of Applied Sciences of the Grisons FHGR
Кур, Швейцария

Туризмът е уязвим за промяна, но също така допринася за това. Ще анализирате различните двигатели на промяната, ще оцените последиците от промяната и ще определите как да упра ... +

Туризмът е уязвим за промяна, но също така допринася за това. Ще анализирате различните двигатели на промяната, ще оцените последиците от промяната и ще определите как да управлявате, както и да проектирате промените в туризма. Спечелете знания, усъвършенствайте и приложете уменията си и станете производител на промяна. -
Магистър
Редовно
Задочно
3 семестри
Английски
Септ. 2021
Кампус