Търси тук за Дистанционно обучение Развитие на човешките ресурси програми

Намерете най-добрите Дистанционно обучение Развитие на човешките ресурси тук!

Развитие на човешките ресурси

Магистратурата е поредното равнище в системата на висше образование, степента „магистър“ може да се придобие, ако вече имате бакалавърска степен. Следването в магистратура обикновено продължава около две години редовно обучение, което се равнява на 36–54 точки според Европейската система за трансфер на кредити (ECTS).  

Развитието на човешките ресурси е дисциплина по отношение на различните видове организации за развитие и обучение предоставят на своите служители с цел да подобрят уменията си, образование и знания. Студентите могат да научат за това как процесът на развитие на персонала продължава през време на работника или служителя с една компания.

Дистанционното обучение е метод за предоставяне на образование на студентите, които не присъстват физически на територията на колежа. Различни изследвания са показали, че програмите за обучение от разстояние може да бъде по-ефективен конвенционални програми класната понякога дори по-добре!

Online Развитие на човешките ресурси. Съберете цялата информация за онлайн Развитие на човешките ресурси и се свържете с училището директно тук!

Научете повече
В момента няма програми за показване за Магистратура Развитие на човешките ресурси distance.  Опитайте други категории Магистратура.

or search for similar programs here