MASTERSTUDIES

Търсене на магистратури в Орлеан тук!

Степента „магистър“ се присъжда на студентите, ако те успешно приключват обучение в магистратура. За магистърската степен студентите обикновено трябва да вземат между от 12 до 18 курса, за някои от които трябва да се държат изпити или подготовка на проект или теза.

Приходи напреднала степен като майстор предлага възможност за увеличаване на вашия набор от умения и евентуално подобряване на вашите шансове за заетост в същото време. Магистърски програми могат да се предлагат онлайн или на непълно работно време, така че учениците могат да продължат образованието си по начин, който е удобен за тях.

 

Франция, официално Република Франция, е унитарна полу-президентска република намира най-вече в Западна Европа, с няколко отвъдморски региони и територии.

Орлеан се намира в района на Centre, France. Това е седалището на отдел Loiret. В града има повече от 100 000 жители. Той е дом на Университета на Орлеан, намиращи се в района La Source в южната част на града.

Магистратури Орлеан Запишете се за магистратура в най-добрите бизнес училища и университети в Орлеан. Намерете магистратура в Орлеан тук!

Резултати Filter

Магистър в автомобилното инженерство за устойчива мобилност

The Polytech Orléans engineering faculty
Магистър
<
Редовно
<
2 години
Английски
Кампус

Полихе Орлеанс и ISAT откриха своето съвместно акредитиран "Магистър по автомобилостроене за устойчива мобилност" през септември 2010 г. Майсторът е акредитиран от ф ...

Научете повече