MASTERSTUDIES

Търсене на магистратури в Лимож тук!

Степента на магистър се присъжда на студенти, които успешно завършват магистърски програми в определена професионална сфера и показват високо ниво овладяване на предмета.

Приходи напреднала степен като майстор предлага възможност за увеличаване на вашия набор от умения и евентуално подобряване на вашите шансове за заетост в същото време. Магистърски програми могат да се предлагат онлайн или на непълно работно време, така че учениците могат да продължат образованието си по начин, който е удобен за тях.

 

Франция в момента е сред 20-те най-добре представящите се страни от гледна точка на икономиката, поради отличното им ориентирано към резултатите висшето образование обучение. Повечето от университетски курсове по обучение на френски език. Франция има 60 100 обществени и частни университети.

Магистратури Лимож Запишете се за магистратура в най-добрите бизнес училища и университети в Лимож. Намерете магистратура в Лимож тук!

Резултати Filter

майстор в управлението на информационни системи и инфраструктури

3IL Groupe
MSc
<
2 години
Английски
Френски
Кампус

На първа година е първата, за да увеличи своя технически опит и методология при проектирането на ИТ проект. Но вие също да започне да се позиционира като бъдещ мениджър, докат ...

Научете повече

степен 3iL компютърен инженер цикъл за 3 години

3IL Groupe
Магистър
<
3 години
Френски
Кампус

Цикъл инженерство 3iL е акредитирана от CTI, комисия по ценни книжа френските инженери, което гарантира качеството на програмата и нейното значение за бизнес нужди. инженер Об ...

Научете повече