close

Филтри

Преглед на резултатите

Търсене на магистратури в Амиен тук!

Ползите от Masters продължава след подобряване на вашия потенциал за печалба. Те могат да ви предоставят лични и професионални умения, за да ускори развитието ви. Те са също така и възможност да се разграничи от колегите си… Научете повече

Ползите от Masters продължава след подобряване на вашия потенциал за печалба. Те могат да ви предоставят лични и професионални умения, за да ускори развитието ви. Те са също така и възможност да се разграничи от колегите си, много от които ще имат подобни A-ниво и бакалавърска квалификация.

Приложни изкуства са от съществено значение, за да направи приятен дизайн във всички области на живота. Без тях, светът щеше да е невероятно скучен. A Магистър по приложни изкуства дава по-дълбоко разбиране на употребата на изкуството в тези практически области.

Франция в момента е сред 20-те най-добре представящите се страни от гледна точка на икономиката, поради отличното им ориентирано към резултатите висшето образование обучение. Повечето от университетски курсове по обучение на френски език. Франция има 60 100 обществени и частни университети.

Като град-община в Северна Франция, Amiens е с население от над 100 000 души. Градът е дом на Университета на Пикардия и няколко други колежи и висши учебни заведения.

Магистратури Амиен Запишете се за магистратура в най-добрите бизнес училища и университети в Амиен. Намерете магистратура в Амиен тук!

Свиване
Прочетете повече за образованието във Франция
format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
  • Популярни Последни Заглавие
  • Популярни
  • Последни
  • Заглавие
ESC Amiens School of Management
Амиен, Франция

Програмата за управление на оперативното управление на бизнеса има за цел да обучи генералистичен ръководител в бизнес мениджмънта със силна специализация в следните области: ... +

Програмата за управление на оперативното управление на бизнеса има за цел да обучи генералистичен ръководител в бизнес мениджмънта със силна специализация в следните области: финанси, човешки ресурси, цифров маркетинг, маркетинг и бизнес развитие, международна бизнес стратегия, управление на веригите за доставки, инженеринг и проекти мениджмънт. -
Магистър
Редовно
2 години
Английски, Френски
Кампус