TopMagistraturi.com

Намерете най-добрите Дистанционно обучение Управление на човешките ресурси Испания тук

Ползите от Masters продължава след подобряване на вашия потенциал за печалба. Те могат да ви предоставят лични и професионални умения, за да ускори развитието ви. Те са също така и възможност да се разграничи от колегите си, много от които ще имат подобни A-ниво и бакалавърска квалификация.

При следване в програми по управление на човешки ресурси студентите придобиват умения и знания за ръководене на персонал в различни фирми и организации. В такива програми студентите придобиват брой умения, включително за управление на конфликти, трудови отношения, създаване на показатели за възвращаемост на инвестиции и изграждане на работни екипи.

Справяне с държавните университети е далеч от оптимална опция. Частни училища предоставят много по-добра помощ в опита си дистанционно обучение. Няколко онлайн университет равенства учители и ученици на големи разстояния от всички краища на света. Това значително увеличава разнообразието в класната стая, дистанционно обучение и произвежда предизвикателна разговор между тези от изключително различни общности, региони и далечни култури.

Испания, официално Кралство Испания, е суверенна държава и държава-членка на Европейския съюз. Намира се на Иберийския полуостров в югозападната част на Европа. Испански университети регулират достъпа до собствените си градуса и те определят такси за обучение. Те също могат да предлагат неофициални следдипломна градуса. В столицата Мадрид е възможно най-голям брой барове на глава от населението от нито един европейски град и много активен нощен живот.

Top Дистанционно обучение Управление на човешките ресурси в Испания. Съберете цялата информация за Дистанционно обучение Управление на човешките ресурси и се свържете с училището в Испания!

13 резултата за Управление на човешките ресурси, Испания, Дистанционно обучение Filter

Мастърс в управлението на човешките ресурси и лидерство

Universidad Nebrija
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 1 година Запитване на информация Испания Madrid + още 1

Степен на магистърска програма по лидерство и човешките ресурси е иновативна програма, която допълва класическите оловни екипите на хора, с ток и необходима съставка на лидерството концепция. Това е един уникален предложение, което засилва обучение за лидерство и управление на таланта.

Магистърска степен по мениджмънт и управление на човешките ресурси - Човешки ресурси

UDIMA - Universidad a Distancia de Madrid
Онлайн обучение Задочно обучение 12 месеца Септември 2019 Испания Madrid

Все по-често фирми прилагат нови организационни модели, базирани на човешкия капитал като конкурентна разлика. Модерно управление на човешките ресурси изисква наличието и действието на квалифицирани специалисти в областта, работата трябва да лежи, който е получил специализирана в широката рамка на обучението на човешките ресурси ...

господар към rr.hh. и индустриалните отношения

CEREM
Онлайн обучение Редовно обучение 9 месеца Отворено кандидатстване Испания Madrid

Целта на тази програма е не само технически познания, но и да предадат обучава в уменията и нагласите, необходими

Магистър по мениджмънт за управление на човешките ресурси и

UNIR
Онлайн обучение Задочно обучение 1 година Запитване на информация Испания Logroño

UNIR в Човешки ресурси (HR) онлайн е в челните редици на знанието, че дигиталната ера и глобалната и множествена среда изискват управлението на човешкия капитал и талантите в организациите.

майстори в областта на човешките ресурси и управление на знанието

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Онлайн обучение Задочно обучение 6 - 24 месеца Отворено кандидатстване Испания Barcelona

Магистрите от човешки ресурси и управление на знанията обединява основните понятия, свързани с управлението и ръководството на хората в XXI век, в контекста на ...

Магистър по човешките ресурси

EAE | Programas Distancia
Онлайн обучение Задочно обучение 12 месеца Септември 2019 Испания Spain Online

Днес, ангажимент за управление на хора за развитието на служителите в рамките на цялостната стратегия на компанията. Лицата, отговорни за тази задача, тъй като ние разбираме Учителя в човешките ресурси, трябва да се развиват уменията и знанията, необходими за вземане на стратегически решения, които ще ви помогнат да се намери баланс между постиженията на всеки професионални и организационни цели.

Магистър по управление и развитие на хора и екипи

ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona
Онлайн обучение Редовно обучение 12 месеца Отворено кандидатстване Испания Barcelona

С Магистър по управление и развитие на хора и екипи ще получите необходимите знания, за да насърчите и работите за развитието, както лични, така и професионални, на работниците, да управлявате лидерството, посоката и да задълбочите основните стратегии за договаряне и придружаване.

MBA магистър по управление на човешките ресурси

ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona
Онлайн обучение Редовно обучение 18 месеца Отворено кандидатстване Испания Barcelona

Двойната степен на магистърската степен по MBA по управление на човешките ресурси ще ви осигури задълбочени познания във всички отдели на компанията като маркетинг, финанси, операции, продажби и търговия, със специален акцент върху областта „Човешки ресурси“, придобивайки способността да ръководи и управлява човешкият капитал на организация или компания. Ще се научите да знаете и ще откриете стойността на адекватното набиране и подбор на персонал.

Магистърска степен по управление на човешките ресурси

ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona
Онлайн обучение Редовно обучение 12 месеца Отворено кандидатстване Испания Barcelona

Магистърът по управление на човешките ресурси ви дава възможност да ръководите и управлявате човешкия капитал на организация или компания. Ще се научите да познавате и откривате стойността, която носи набирането и подбора на подходящ персонал. Този Учител отваря вратите към вас, за да постигнете лидерство в отдел „Човешки ресурси“ и така да развиете професионална кариера на високо ниво.

Официална магистърска степен по управление на човешките ресурси

IMF Business School
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 5 месеца Септември 2019 Испания Madrid + още 2

Магистърската степен по управление на човешките ресурси на Instituto de Ciencias Empresariales IMF се подпомага от Асоциацията на Центъра за управление на човешките ресурси (AEDIPE Centro), която обединява всички професионалисти от Мадрид, Кастилия и Леон, Кастилия Ла Манча, Естремадура, Мурсия, Канарските острови, Сеута и Мелила. Освен че акредитира с надзора си резултатите от обучението и надеждността на системите за оценка на Учителя, това активно звено насърчава генерирането на знания за професията и се занимава с разпространението му сред своите членове.

Магистър по управление и управление на човешките ресурси

IMF Business School
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 12 месеца Отворено кандидатстване Испания Madrid + още 1

Професионалистите с висше образование по мениджмънт и управление на човешките ресурси имат много възможности за работа. Знанията на тези експерти в областта на човешките ресурси са от съществено значение за предаване на организацията на знания и гъвкави и иновативни умения

Магистър по Човешки ресурси

OBS Business School
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 12 месеца Запитване на информация Испания Barcelona Madrid + още 2

Магистър по мениджмънт и управление на човешките ресурси OBS развиват основни технически умения, които трябва да овладеят като ръководител на катедра, придобиване на необходимите умения за управление, които ви позволяват да управлявате успешно екип от хора. Програмата ви помага да се създаде линии на действие, за ефективни резултати при управлението им работа и ...

MBA / магистър по управление на таланти и лидерство (HR)

Barcelona Executive Business School (BEBS)
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение 10 - 12 месеца Отворено кандидатстване Испания Barcelona + още 1

MBA за управление на таланти и лидерство (HR) от BEBS подготвя професионалисти да се развият в кариерата си като лидери в областта на човешките ресурси (HR) и да предоставят решения на съвременните предизвикателства в тази област.