Filter
Магистърски степени
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Научете повече за магистратури по Умения за живот тук!

Магистърската степен помага на студентите да изграждат своите умения, като ги оборудват с техники и допълнителни знания. Програмите обикновено траят от една до две години. Това образование може да направи завършилите много по-разнообразни, приспособими и продаваеми в професионалния свят.

Какво е магистър по житейски умения? Тази степен осигурява специализирано обучение на учителите, за да могат по-добре да обслужват младите студенти. Включва основите на детското развитие с обучение по идентифициране, диагностициране и интервенция на студент, който се нуждае от помощ. Участниците в програмата могат да получат по-нататъшно разбиране отвъд собствените си преподавателски способности в класната стая. Студентите, търсещи тази степен, могат да се специализират в различни аспекти на жизнените умения за тези, които страдат от физически или психически увреждания и могат да се научат да се грижат за различните хора.

Магистър по "Умения за живот" помага на учениците да научат как да учат децата да развиват решаване на проблеми, аналитични и комуникационни умения. Това може да включва как да се направи рутинна работа, как да се комуникира ефективно или как да се практикува търпение, всички от които могат да се прилагат в ежедневието. Учениците също така се научават да идентифицират предизвикателствата в отделните индивиди и да разработват стратегии за справяне с тях.

Разходите за магистърска степен варират. Зависи от курсовете за обучение и други такси в избраната институция. Перспективните студенти трябва да изследват различни университети, за да намерят програма, която да отговаря на техните нужди.

Тази степен помага на завършилите да развият уменията си, за да помогнат на други, които се борят с ежедневието. Той също така позволява на настоящите учители и други преподаватели да усъвършенстват техниките си в сегашната си работна среда или да поемат допълнителни роли в специалното образование. Завършил може да се превърне в треньор по професионални умения или специалист, който се фокусира върху въпросите на включването в организации с нестопанска цел или правителствени организации.

Кандидатът по "Умения за живот" се предлага в колежи и университети по целия свят. Но за тези, които искат по-голяма гъвкавост и предпочитат да учат от разстояние, има и опции онлайн. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Научете повече Свиване
Други възможности в тази научна област:

1 резултата за Умения за живот

HDK - Academy of Design and Crafts - University of Gothenburg

Дизайн на детската култура (CCD) е област, която нараства в знания, потребности и търсене както на национално, така и на международно ниво. Като се фокусираме върху детск ... [+]

Дизайн на културата на МВнР

Дизайн на детската култура (CCD) е област, която нараства в знания, потребности и търсене както на национално, така и на международно ниво. Като се фокусираме върху детската игра, перспективите на децата и техните специфични условия, ние създадохме магистърска програма, която няма еквивалент в света.

Aaron Burden / Unsplash

За програмата

Целта е да се комбинира предметен дизайн и художествена практика с детската култура и детската култура. Художественият и хуманистичен поглед прониква в образованието.... [-]

Швеция Гьотеборг
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски