Търсене на магистратури по Умения за живот

Научете повече за магистратури по Умения за живот тук!

Магистърската степен помага на студентите да изграждат своите умения, като ги оборудват с техники и допълнителни знания. Програмите обикновено траят от една до две години. Това образование може да направи завършилите много по-разнообразни, приспособими и продаваеми в професионалния свят.

Какво е магистър по житейски умения? Тази степен осигурява специализирано обучение на учителите, за да могат по-добре да обслужват младите студенти. Включва основите на детското развитие с обучение по идентифициране, диагностициране и интервенция на студент, който се нуждае от помощ. Участниците в програмата могат да получат по-нататъшно разбиране отвъд собствените си преподавателски способности в класната стая. Студентите, търсещи тази степен, могат да се специализират в различни аспекти на жизнените умения за тези, които страдат от физически или психически увреждания и могат да се научат да се грижат за различните хора.

Магистър по "Умения за живот" помага на учениците да научат как да учат децата да развиват решаване на проблеми, аналитични и комуникационни умения. Това може да включва как да се направи рутинна работа, как да се комуникира ефективно или как да се практикува търпение, всички от които могат да се прилагат в ежедневието. Учениците също така се научават да идентифицират предизвикателствата в отделните индивиди и да разработват стратегии за справяне с тях.

Разходите за магистърска степен варират. Зависи от курсовете за обучение и други такси в избраната институция. Перспективните студенти трябва да изследват различни университети, за да намерят програма, която да отговаря на техните нужди.

Тази степен помага на завършилите да развият уменията си, за да помогнат на други, които се борят с ежедневието. Той също така позволява на настоящите учители и други преподаватели да усъвършенстват техниките си в сегашната си работна среда или да поемат допълнителни роли в специалното образование. Завършил може да се превърне в треньор по професионални умения или специалист, който се фокусира върху въпросите на включването в организации с нестопанска цел или правителствени организации.

Кандидатът по "Умения за живот" се предлага в колежи и университети по целия свят. Но за тези, които искат по-голяма гъвкавост и предпочитат да учат от разстояние, има и опции онлайн. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Научете повече

Магистърска степен по ранно детство: перспективи и линии на интервенция (MPIN)

Universidad de las Islas Baleares - UIB
Campus Редовна форма September 2019 Испания Palma

Целта на магистърския курс е да осигури по-професионално специализирано и мултидисциплинарно обучение, което да се квалифицира професионално, за да се намесва в програми и услуги за деца под шестгодишна възраст. [+]

Какво е това?

Целта на магистърския курс е да осигури по-професионално специализирано и мултидисциплинарно обучение, което да се квалифицира професионално, за да се намесва в програми и услуги за деца под шестгодишна възраст.

Социалните промени (мултикултурализъм, нови семейни структури ...) и настоящите научни постижения (невронауки, теория на привързаността, системна перспектива ...) изискват да се помислят за нови подходи за развитие и намеса в първите години от живота.... [-]


Магистър по ранна грижа

Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP
Campus October 2019 Испания Barcelona Madrid

Магистър по ранна грижа. Превенцията, диагностиката и лечението се вписват в основните аспекти на детското развитие, значението на семейството като промотор и улесняващо това развитие, в типовете патологии и изменения, които могат да се появят по време на този процес и в начините за откриване, диагностициране и да се намесва всеки случай. [+]

Места: Барселона - Мадрид

Часове: Мадрид SD / MXJ Barceona SD

Квалификация: Магистър по ранна помощ, издадена от ISEP

за

Магистър по ранна грижа. Превенцията, диагностиката и лечението се вписват в основните аспекти на детското развитие, значението на семейството като промотор и улесняващо това развитие, в типовете патологии и изменения, които могат да се появят по време на този процес и в начините за откриване, диагностициране и да се намесва всеки случай.... [-]