MASTERSTUDIES

Търсене за Online магистърска степен по бизнес администрация Гърция

A майстор "е степен е следдипломна академична степен. Човек трябва вече имат бакалавърска степен да кандидатстват за магистърска "и програма. Най-майстор "и магистърска програма ще изисква учениците да завършат магистърска " е теза или хартия изследвания.

Дейностите, свързани със счетоводството, може да се намерят като черти на древни цивилизации хиляди години преди нашето време. Счетоводството е измерване и анализ на икономическите практики на някой бизнес обект. Финансовото счетоводство, например, се фокусира върху финансови отчети и сделки в предприятието.

Гърция развита образователната им система с висше образование в горната част. Над 40% от всички гърци живеят в Атина и там е също така, когато най-добрите възможности да упражняват по-висока степен на образование е. Граничи с Албания, Македония, България и Турция, Гърция е туристическа перла с една част от света "и фантастични плажове.

Online магистърска степен по бизнес администрация в Гърция. Съберете цялата информация за Online Магистър по бизнес администрация и се свържете с училището в Гърция!

2 резултата за Счетоводство, Гърция Filter

Магистърска степен по Международен счетоводен одит и финансов мениджмънт

International Hellenic University (IHU)
Курсове за ръководители
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
12 месеца
Английски
Кампус

Международният университет Гърция е първият държавен университет в Гърция, където програми се преподава изцяло на английски език. Тя вече привлича силно международно академичн ...

Научете повече

Магистър по международни счетоводни и финанси

University of Strathclyde Business School
MSc
<
Редовно обучение
<
12 месеца
Английски
Кампус

Програмата е за висшисти, които искат да разширят техния предишен проучване на счетоводство или за тези, които вече работят в областта на счетоводството или финансите. ...

Научете повече