MASTERSTUDIES

Намерете най-добрите Задочно обучение Счетоводство и финанси Сингапур тук

A майстор "е степен е следдипломна академична степен. Човек трябва вече имат бакалавърска степен да кандидатстват за магистърска "и програма. Най-майстор "и магистърска програма ще изисква учениците да завършат магистърска " е теза или хартия изследвания.

Счетоводство и финанси е академична област на изследване, която подготвя студентите за различни кариери в сферата на бизнеса. Учебната програма се фокусира най-напред върху базовите съставки на финансовата система на икономиката и на инструменти за финансово управление.

Сингапур, официално Република Сингапур, е Югоизточна Азия остров град-държава от южния край на Малайския полуостров, 137 км северно от екватора. Редица чуждестранни университети, бизнес-училища и специализирани институти също настройка на азиатските си кампуси в Сингапур. Сингапур е една от най-безопасните големите градове в света, като почти всяка мярка.

Top Задочно обучение Счетоводство и финанси в Сингапур. Съберете цялата информация за Задочно обучение Счетоводство и финанси и се свържете с училището в Сингапур!

2 резултата за Счетоводство и финанси, Сингапур Filter

Изпълнителен магистър по финанси (EMFin)

INSEAD
Курсове за ръководители
Септ. 2020
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
18 месеца
01 Юли 2020
Английски
Кампус

INSEAD гордее с това, че има преподаватели от световна класа, тесни връзки с международната бизнес общност и стил на преподаване. Нашият изпълнителен магистър по финанси (EMFi ...

Научете повече

Магистър по международни счетоводни и финанси

University of Strathclyde Business School
MSc
<
Редовно обучение
<
12 месеца
Английски
Кампус

Програмата е за висшисти, които искат да разширят техния предишен проучване на счетоводство или за тези, които вече работят в областта на счетоводството или финансите. ...

Научете повече