MASTERSTUDIES

Намерете Online магистърска степен по бизнес администрация Diepenbeek

За да може успешно да получат магистърска квалификация, ще трябва да се получи броя на кредитите чрез преминаване на отделни модули. Най преподавани Masters ще има определен брой основни модули, които трябва да вземете и да премине, за да получи квалификация. Оценката на изследователски Masters е почти винаги изцяло от един модул дисертация или проект.

В същността си, статистиката е изследването на данни. Статистиците събират, анализират, интерпретират и представят данни по начини, които са полезни за разбирането на това, което могат да съществуват корелации или тенденции в областта на социалните и физическите светове.

Белгия, официално Кралство Белгия, е федерална държава в Западна Европа. Той е един от основателите на Европейския съюз и е домакин на ЕС "и централата, както и тези на няколко други големи международни организации като НАТО.

Diepenbeek е дом на някои от най-добрите висши учебни заведения в Белгия. Hasselt University, който бързо се разраства, може да се намери тук. Други забележителни колежи се похвали също, че са свързани с този град.

Online магистърска степен по бизнес администрация в Diepenbeek. Съберете цялата информация за капитана и с училището в Diepenbeek директно!

2 резултата за Статистика, Diepenbeek Filter

майстор на статистиката

Hasselt University
Курсове за ръководители
Септ. 2020
<
Редовно обучение
<
2 години
Английски
Кампус

Той предвижда официално признаване на статистическите квалификации на индивида. Основните курсове биостатистика са Надлъжно Анализ на данни, Survival Анализ и клинични проучва ...

Научете повече

господар на статистически данни от дистанционно обучение

Hasselt University
Курсове за ръководители
Септ. 2020
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
2 години
Английски
Онлайн обучение

Един от принципите ние сме като се има предвид при създаването на програмата Разстояние е той да остане възможно най-близо до програмата за On-Campus, колкото е възможно, не с ...

Научете повече