MASTERSTUDIES

Намерете Online магистърска степен по бизнес администрация Хаселт

Степента „магистър“ се присъжда на студентите, ако те успешно приключват обучение в магистратура. За магистърската степен студентите обикновено трябва да вземат между от 12 до 18 курса, за някои от които трябва да се държат изпити или подготовка на проект или теза.

The магистърска степен по статистика дава възможност на учениците да научат повече за статистиката, приложими към социалните науки, иконометрия и финанси. Програмата подготвя студентите за кариера в индустрии, които изискват статистически умения.

Белгия е известен като сърцето на Европа и в център за мрежи за международно сътрудничество. Както чуждестранните студенти в Белгия ли е оградено от мултикултурна общност.

Hasselt е град в Белгия. Висше образование тук е задвижвано от различните университети в Хаселт в района. Въпреки това, все повече и повече учебни заведения, се доставят бързо.

Online магистърска степен по бизнес администрация в Хаселт. Съберете цялата информация за капитана и с училището в Хаселт директно!

2 резултата за Статистика, Хаселт Filter

майстор на статистиката

Hasselt University
Курсове за ръководители
Септ. 2020
<
Редовно обучение
<
2 години
Английски
Кампус

Той предвижда официално признаване на статистическите квалификации на индивида. Основните курсове биостатистика са Надлъжно Анализ на данни, Survival Анализ и клинични проучва ...

Научете повече

господар на статистически данни от дистанционно обучение

Hasselt University
Курсове за ръководители
Септ. 2020
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
2 години
Английски
Онлайн обучение

Един от принципите ние сме като се има предвид при създаването на програмата Разстояние е той да остане възможно най-близо до програмата за On-Campus, колкото е възможно, не с ...

Научете повече