MASTERSTUDIES

Намерете най-добрите Задочно обучение Спазване на законодателството Мадрид

Степента на магистър се присъжда на студенти, които успешно завършват магистърски програми в определена професионална сфера и показват високо ниво овладяване на предмета.

Испания (испански: España) е разнообразна страна, споделяне на Иберийския полуостров с Португалия в западния край на Средиземно море. Испания се счита екзотична страна в Европа благодарение на приятелски жители и спокоен начин на живот. Нормалната продължителност на университетски курсове в Испания е на 4 години, с изключение на медицина и двойни дипломи, които са шест. Мадрид и Барселона са добре известни градове по целия свят със своята кухня, оживен нощен живот и световноизвестната фолклор и празненства.

Madrid City е столицата на Испания. Това е столицата с над 3 милиона жители. Той разполага с арена наречена Las Ventas, който е домакин на ежегодно събитие бикоборството. В града има много държавни и частни университети.

Задочно обучение Спазване на законодателството в Мадрид. Съберете цялата информация за Задочно обучение Спазване на законодателството и се свържете с училището в Мадрид директно!

2 резултата за Спазване на законодателството, Мадрид Filter

Магистър по глобално корпоративно съответствие

IE Law School
Курсове за ръководители
<
Online & Campus Combined
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
10&nbsp;-&nbsp;11 месеца
Английски
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение

Независимо дали вече работите в международен правен отдел или искате да започнете нова вълнуваща кариера, тази програма, предлагана както на непълно работно време (11 месеца - ...

Научете повече

Магистър в съответствие

IMF Business School
Магистратура
<
Задочно обучение
<
12 месеца
испански
Онлайн обучение

Този магистър е насочен както към завършилите висше образование, така и към професионалистите, които желаят да бъдат обучени в областта на регулаторното съответствие и желаят ...

Научете повече