Filter
Магистърски степени
Катар Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Магистратури Социални науки Катар - Научете за магистратури Катар тук!

Магистърска степен е академична степен, присъдена на частни лица, които успешно означават по-високо ниво на компетентност. Има два основни вида Masters - преподавани и научните изследвания.

Курсовете в социалните науки подготвят учениците да се включат в човешкото общество. Чрез курсове като икономика, политически науки, антропология, социология, история и психология студентите могат да придобият по-добро разбиране за това как светът около тях работи.

Има много причини, които биха могли да те виждам да учат или да посетите този регион на страната, Азия, Катар. От топъл климат до спортни дейности, хората идват да се насладят на добри времена в Азия, докато в страната. Висшето образование се счита, че са от високо качество. Катар предлага множество програми да следват включително американски, английски, френски и испански език. Входът е от академичен подбор и е отворена за всички граждани на студент.

Магистратури по Социални науки в Катар. Научете информация за магистратури по Социални науки, контактирайте университетите директно.

Научете повече Свиване

1 резултата за Социални науки, Катар

Doha Institute for Graduate Studies

Целта на социалната работа, професия, посветена на подпомагането на хората, семействата и общностите, е да насърчава и подобрява благосъстоянието на хората и общността. Т ... [+]

Целта на социалната работа, професия, посветена на подпомагането на хората, семействата и общностите, е да насърчава и подобрява благосъстоянието на хората и общността. Това включва (1) търсенето на социална и икономическа справедливост, (2) предотвратяването на условия, ограничаващи правата на човека, (3) премахването на бедността и (4) повишаването на качеството на живот на всички хора, на местно и в световен мащаб.... [-]

Катар Доха
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски