Намерете най-добрите Задочно обучение Управление на рисковете Барселона

Ползите от Masters продължава след подобряване на вашия потенциал за печалба. Те могат да ви предоставят лични и професионални умения, за да ускори развитието ви. Те са също така и възможност да се разграничи от колегите си… Научете повече

Ползите от Masters продължава след подобряване на вашия потенциал за печалба. Те могат да ви предоставят лични и професионални умения, за да ускори развитието ви. Те са също така и възможност да се разграничи от колегите си, много от които ще имат подобни A-ниво и бакалавърска квалификация.

Процесът на определяне, анализ и приемане или за предприемане на мерки за намаляване на рисковете се нарича управление на риска. Студентите се научават да анализират потенциалните загуби или рисковете, свързани с инвестиции и впоследствие да вземат правилното действие.

Испания, официално Кралство Испания, е суверенна държава и държава-членка на Европейския съюз. Намира се на Иберийския полуостров в югозападната част на Европа. Испански университети регулират достъпа до собствените си градуса и те определят такси за обучение. Те също могат да предлагат неофициални следдипломна градуса. В столицата Мадрид е възможно най-голям брой барове на глава от населението от нито един европейски град и много активен нощен живот.

Като втори по големина град в Испания, Барселона е столица на Каталуния област. Той има над 4 милиона жители. Това е оживен град, който е домакин на хиляди туристи годишно. Той е дом на университета на Барселона и др.

Задочно обучение Управление на рисковете в Барселона. Съберете цялата информация за Задочно обучение Управление на рисковете и се свържете с училището в Барселона директно!

Свиване
Universidad Autónoma de Barcelona
Barcelona, Испания

Тази магистърска степен по управление на риска и аварийна предлага някои проучвания, които се обучават специалисти за гражданска защита, полезни за публична администрация иска ... +

Тази магистърска степен по управление на риска и аварийна предлага някои проучвания, които се обучават специалисти за гражданска защита, полезни за публична администрация иска експерти във всяка популация обаче малка, в който и да е община. -
Курсове за ръководители
Задочно обучение
3 семестри
испански, каталонски
Кампус
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here