Filter
Магистърски степени
Испания Madrid Тип на обучение: Дистанционно обучение Темпо на обучение: Всички

Намерете най-добрите Дистанционно обучение Развитие на човешките ресурси Madrid

Master-ниво проучвания включват специализирано проучване в областта на научните изследвания, или за регион на професионална практика. Печелите магистърска степен показва по-високо ниво на владеене на предмета. Печелите магистърска степен може да отнеме от една година до три или четири години. Преди да завърша, обикновено трябва да пишат и защитават тезата, дълга хартия, която е кулминацията на специализираната си изследвания.

Магистърска степен в развитие на човешките ресурси ще даде възможност на студентите да създадат стратегии за човешките капитал, управление на таланта, развитие на организации с работната сила в ума или влак и развитие на съществуващи и нови служители в институциите.

Докато курсове за дистанционно обучение има срокове, които трябва да бъдат изпълнени, там е страхотна сделка за съответствие за това кога може да извършва задачи при изучаването на разстояние. С онлайн опция, бихте могли да излезете на групова дискусия, както се изисква за да се върне на работа и след това се присъединят след работа, ако е необходимо. Курсове за дистанционно обучение могат да бъдат взети на мястото, което имате достъп до интернет. Можете дори да завърши класове от Интернет салон във всеки хотел по целия свят, ако имате нужда от почивка.

Испания, официално Кралство Испания, е суверенна държава и държава-членка на Европейския съюз. Намира се на Иберийския полуостров в югозападната част на Европа. Испански университети регулират достъпа до собствените си градуса и те определят такси за обучение. Те също могат да предлагат неофициални следдипломна градуса. В столицата Мадрид е възможно най-голям брой барове на глава от населението от нито един европейски град и много активен нощен живот.

Madrid City е столицата на Испания. Това е столицата с над 3 милиона жители. Той разполага с арена наречена Las Ventas, който е домакин на ежегодно събитие бикоборството. В града има много държавни и частни университети.

Дистанционно обучение Развитие на човешките ресурси в Madrid. Съберете цялата информация за Дистанционно обучение Развитие на човешките ресурси и се свържете с училището в Madrid директно!

Научете повече Свиване

2 резултата за Развитие на човешките ресурси, Madrid, Дистанционно обучение

Campus Universitario Europeo

The CUE Professional Магистър по Технология на професионалното обучение за заетост, обучение на нашите студенти да планират, научи, уроци и оценка на обучителните дейност ... [+]

Professional магистър CUE - Технология на професионалното обучение за заетост The CUE Professional Магистър по Технология на професионалното обучение за заетост, влак нашите студенти да планират, научи, уроци и оценка обучителни дейности професионално обучение за развитие на заетостта, развитието и използването на материали, медии и преподаване ресурси, с акцент върху обучението и кариерното пътеки, предлагани на пазара на труда по специалността си, постоянно стимулиране на качеството дидактически обучение и актуализиране. Специалисти Успешно завършилите тази магистърска, може да развиват своята професионална дейност, обучение области в дружества или организации с полигони.... [-]

Испания Marbella A Coruña Madrid
Септември 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
6 месеца
Онлайн обучение
Научете повече на английски
CMI Business School

Нашият магистър по управление на човешките ресурси и организационно развитие, магистърска степен в различни лични и онлайн модалности, ще започне от следващия октомври за ... [+]

условия:

Седмичен, вторник и четвъртък следобед.Двуседмично, петък следобед и събота сутрин.Онлайн, 100% гъвкав, с персонализирани преподаватели и класове на живо.

Нашият магистър по управление на човешките ресурси и организационно развитие, магистърска степен в различни лични и онлайн модалности, ще започне от следващия октомври за академичната 2019-2020 година. Тази програма представлява еволюцията на човешките ресурси и предлага най-новите тенденции, инструменти и знания в тази фундаментална област за растеж на бизнеса.... [-]

Испания Madrid
Октомври 2019
испански
Редовно обучение
9 месеца
Онлайн обучение
Научете повече на английски