TopMagistraturi.com

Намерете най-добрите Дистанционно обучение Развитие на човешките ресурси Испания тук

Магистърска степен дава възможност или да усъвършенства знанията си на конкретен въпрос или излитане по съвсем различен начин, използвайки уменията, които сте опит от предишните си бакалавърска степен.

A Магистър по развитие на човешките ресурси ще даде на студентите необходимите инструменти и знания, за да работят в няколко области на Управление на човешките ресурси. Концентрирано главно в подобряване на изпълнението, обучение и наставничество и обучение и развитие на стари и нови служители.

Докато курсове за дистанционно обучение има срокове, които трябва да бъдат изпълнени, там е страхотна сделка за съответствие за това кога може да извършва задачи при изучаването на разстояние. С онлайн опция, бихте могли да излезете на групова дискусия, както се изисква за да се върне на работа и след това се присъединят след работа, ако е необходимо. Курсове за дистанционно обучение могат да бъдат взети на мястото, което имате достъп до интернет. Можете дори да завърши класове от Интернет салон във всеки хотел по целия свят, ако имате нужда от почивка.

Испания, официално Кралство Испания, е суверенна държава и държава-членка на Европейския съюз. Намира се на Иберийския полуостров в югозападната част на Европа. Испански университети регулират достъпа до собствените си градуса и те определят такси за обучение. Те също могат да предлагат неофициални следдипломна градуса. В столицата Мадрид е възможно най-голям брой барове на глава от населението от нито един европейски град и много активен нощен живот.

Top Дистанционно обучение Развитие на човешките ресурси в Испания. Съберете цялата информация за Дистанционно обучение Развитие на човешките ресурси и се свържете с училището в Испания!

6 резултата за Развитие на човешките ресурси, Испания, Дистанционно обучение Filter

Master - професионални учебни работни места

Campus Universitario Europeo
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 6 месеца Септември 2019 Испания Marbella A Coruña Madrid + още 3

The CUE Professional Магистър по Технология на професионалното обучение за заетост, обучение на нашите студенти да планират, научи, уроци и оценка на обучителните дейности

майстори в областта на човешките ресурси и заетостта

Divulgazione Dinamica
Онлайн обучение Задочно обучение 900 часове Септември 2019 Испания Seville

Магистрите човешките ресурси и заетостта позволява да се специализират обучението си в нова област на нашата система на производство, от социален подход.

майстори в областта на човешките ресурси и управление на знанието

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Онлайн обучение Задочно обучение 6 - 24 месеца Отворено кандидатстване Испания Barcelona

Магистрите от човешки ресурси и управление на знанията обединява основните понятия, свързани с управлението и ръководството на хората в XXI век, в контекста на ...

Магистър по управление и развитие на хора и екипи

ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona
Онлайн обучение Редовно обучение 12 месеца Отворено кандидатстване Испания Barcelona

С Магистър по управление и развитие на хора и екипи ще получите необходимите знания, за да насърчите и работите за развитието, както лични, така и професионални, на работниците, да управлявате лидерството, посоката и да задълбочите основните стратегии за договаряне и придружаване.

MBA магистър по управление и развитие на хора и екипи

ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona
Онлайн обучение Редовно обучение 18 месеца Отворено кандидатстване Испания Barcelona

Магистърът по MBA мениджмънт и развитие на хора и екипи ще ви предостави необходимите знания за насърчаване и работа на развитието, както лични, така и професионални, на работниците, управление на лидерството и посоката и задълбочаване на основните стратегии за договаряне и придружаване.

Магистър по човешко управление и организационно развитие

CMI Business School
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение 9 месеца Октомври 2019 Испания Madrid + още 1

Нашият магистър по управление на човешките ресурси и организационно развитие, магистърска степен в различни лични и онлайн модалности, ще започне от следващия октомври за академичната 2019-2020 година. Тази програма представлява еволюцията на човешките ресурси и предлага най-новите тенденции, инструменти и знания в тази фундаментална област за растеж на бизнеса.