TopMagistraturi.com

Намерете най-добрите Дистанционно обучение Развитие на човешките ресурси тук!

Степента „магистър“ потвърждава успешно приключване на обучение в магистратура и подготвя студентите за по-нататъшно образование или за изграждане на кариера. По-голямата част от магистратурите се осигуряват в държавни или обществени университети.

Целта на развитието на човешките ресурси е да се създаде работна сила с високо качество, което позволява както на отделните служители и организации, за да постигнат целите си. Тази дисциплина може да включва области като кариера служител развитие, обучение и тренировки.

Дистанционното обучение е метод за предоставяне на образование на студентите, които не присъстват физически на територията на колежа. Различни изследвания са показали, че програмите за обучение от разстояние може да бъде по-ефективен конвенционални програми класната понякога дори по-добре!

Online Развитие на човешките ресурси. Съберете цялата информация за онлайн Развитие на човешките ресурси и се свържете с училището директно тук!

6 резултата за Развитие на човешките ресурси, Дистанционно обучение Filter

Master - професионални учебни работни места

Campus Universitario Europeo
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 6 месеца Септември 2019 Испания Marbella A Coruña Madrid + още 3

The CUE Professional Магистър по Технология на професионалното обучение за заетост, обучение на нашите студенти да планират, научи, уроци и оценка на обучителните дейности

майстори в областта на човешките ресурси и заетостта

Divulgazione Dinamica
Онлайн обучение Задочно обучение 900 часове Септември 2019 Испания Seville

Магистрите човешките ресурси и заетостта позволява да се специализират обучението си в нова област на нашата система на производство, от социален подход.

майстори в областта на човешките ресурси и управление на знанието

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Онлайн обучение Задочно обучение 6 - 24 месеца Отворено кандидатстване Испания Barcelona

Магистрите от човешки ресурси и управление на знанията обединява основните понятия, свързани с управлението и ръководството на хората в XXI век, в контекста на ...

Магистър по управление и развитие на хора и екипи

ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona
Онлайн обучение Редовно обучение 12 месеца Отворено кандидатстване Испания Barcelona

С Магистър по управление и развитие на хора и екипи ще получите необходимите знания, за да насърчите и работите за развитието, както лични, така и професионални, на работниците, да управлявате лидерството, посоката и да задълбочите основните стратегии за договаряне и придружаване.

MBA магистър по управление и развитие на хора и екипи

ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona
Онлайн обучение Редовно обучение 18 месеца Отворено кандидатстване Испания Barcelona

Магистърът по MBA мениджмънт и развитие на хора и екипи ще ви предостави необходимите знания за насърчаване и работа на развитието, както лични, така и професионални, на работниците, управление на лидерството и посоката и задълбочаване на основните стратегии за договаряне и придружаване.

Магистър по човешко управление и организационно развитие

CMI Business School
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение 9 месеца Октомври 2019 Испания Madrid + още 1

Нашият магистър по управление на човешките ресурси и организационно развитие, магистърска степен в различни лични и онлайн модалности, ще започне от следващия октомври за академичната 2019-2020 година. Тази програма представлява еволюцията на човешките ресурси и предлага най-новите тенденции, инструменти и знания в тази фундаментална област за растеж на бизнеса.