MASTERSTUDIES

Търсене за Online магистърска степен по бизнес администрация Италия

Магистърска степен е академична степен, присъдена на частни лица, които успешно означават по-високо ниво на компетентност. Има два основни вида Masters - преподавани и научните изследвания.

A магистър "и степен по продажби е създаден за покриване напредналите аспекти и процедурите на управлението на продажбите. Студентите се учат CRM, интегрирани маркетингови комуникации и реклама и промоция за управление.

Дистанционното обучение е метод за предоставяне на образование на студентите, които не присъстват физически на територията на колежа. Различни изследвания са показали, че програмите за обучение от разстояние може да бъде по-ефективен конвенционални програми класната понякога дори по-добре!

Официално известен като Италианската република, страната се намира в южната част на Европа. Официалният език е италиански и културното богат капитал е Рим. Много от света "и най-старите университети са разположени в Италия, по-специално в университета в Болоня (основана през 1088). Има три Superior висши учебни заведения с "статут на университет ", три институти със статут на докторанти колежи, които работят при завършил и следдипломно ниво.

Online магистърска степен по бизнес администрация в Италия. Съберете цялата информация за Online Магистър по бизнес администрация и се свържете с училището в Италия!

1 резултата за Продажби, Италия, Дистанционно обучение Filter

Магистър по маркетинг и продажби (на пълен работен ден)

Rome Business School
Магистър
Ноем. 2020
<
Редовно
<
2 семестри
Английски
Кампус
Онлайн обучение

С нашия магистър по маркетинг и продажби ние предлагаме ключа към корпоративното съвършенство на професионалистите в директен контакт с клиентите, снабдявайки ги с необходимит ...

Научете повече