Filter
Магистърски степени
Португалия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Магистратури Поддържане на въздухоплавателни средства Португалия - Научете за магистратури Португалия тук!

A майстор "е степен е следдипломна академична степен. Човек трябва вече имат бакалавърска степен да кандидатстват за магистърска "и програма. Най-майстор "и магистърска програма ще изисква учениците да завършат магистърска " е теза или хартия изследвания.

Португалия, официално Португалската република, е държава, разположена в Югозападна Европа на Иберийския полуостров. Португалия е на 900 години, и въпреки че има сравнително малка площ, тя изигра решаваща роля в световната история. Universidade DO Porto е най-популярната от чужденци, които се състоят от 11 процента чуждестранните студенти.

Магистратури по Поддържане на въздухоплавателни средства в Португалия. Научете информация за магистратури по Поддържане на въздухоплавателни средства, контактирайте университетите директно.

Научете повече Свиване

1 резултата за Поддържане на въздухоплавателни средства, Португалия

Atlântica

Вторият цикъл на обучение по технологии за управление и аеронавтика на Atlântica е курс, който има за цел да отговори на нуждите на сегашния пазар на труда и има за цел д ... [+]

описание на курса

Вторият цикъл на обучение по технологии за управление и аеронавтика на Atlântica е курс, който има за цел да отговори на нуждите на сегашния пазар на труда и има за цел да обучи професионалисти с напреднали умения и познания в аеронавтиката или свързаните с тях области, на инженерни дейности в развиваща се индустрия в Португалия.

Тя има за цел да обучи професионални специалисти, които демонстрират технически и професионални лидерски умения и адаптивност, необходими в едно непрекъснато променящо се общество.... [-]

Португалия Barcarena
Ноември 2019
Задочно обучение
2 years
Кампус
Научете повече на английски