Магистратури Поддържане на въздухоплавателни средства Грузия - Търсене на магистратури Грузия

Магистратури Поддържане на въздухоплавателни средства Грузия - Научете за магистратури Грузия тук!

Поддържане на въздухоплавателни средства

За да може успешно да получат магистърска квалификация, ще трябва да се получи броя на кредитите чрез преминаване на отделни модули. Най преподавани Masters ще има определен брой основни модули, които трябва да вземете и да премине, за да получи квалификация. Оценката на изследователски Masters е почти винаги изцяло от един модул дисертация или проект.

Грузия е суверенна държава в Кавказкия регион на Евразия. Разположен на брега на Черно море, тя е ограничена на север и североизток от Русия, на юг с Турция и Армения, и на югоизток от Азербайджан.

Магистратури по Поддържане на въздухоплавателни средства в Грузия. Научете информация за магистратури по Поддържане на въздухоплавателни средства, контактирайте университетите директно.

Научете повече

майстор в управлението на въздушния транспорт

Georgian Aviation University
Campus Редовна форма August 2019 Грузия Tbilisi

Факултет по въздушен транспорт Бизнес администрация и мениджмънт подготвя специалисти с бакалавърска и магистърска степен със специалност: Air управление на транспорта. [+]

Факултет по въздушен транспорт Бизнес администрация и мениджмънт подготвя специалисти с бакалавърска и магистърска степен със специалност:

управление Въздушен транспорт (на английски език) Финансово счетоводство и управление счетоводство туризъм

Професионалните образователни програми в областта на обучението на въздушни товарни персонал и обучение счетоводител също са на разположение.... [-]