Filter
Магистърски степени
Грузия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Магистратури Поддържане на въздухоплавателни средства Грузия - Научете за магистратури Грузия тук!

За да може успешно да получат магистърска квалификация, ще трябва да се получи броя на кредитите чрез преминаване на отделни модули. Най преподавани Masters ще има определен брой основни модули, които трябва да вземете и да премине, за да получи квалификация. Оценката на изследователски Masters е почти винаги изцяло от един модул дисертация или проект.

Грузия е суверенна държава в Кавказкия регион на Евразия. Разположен на брега на Черно море, тя е ограничена на север и североизток от Русия, на юг с Турция и Армения, и на югоизток от Азербайджан.

Магистратури по Поддържане на въздухоплавателни средства в Грузия. Научете информация за магистратури по Поддържане на въздухоплавателни средства, контактирайте университетите директно.

Научете повече Свиване
Други възможности в тази научна област:

1 резултата за Поддържане на въздухоплавателни средства, Грузия

Други възможности в тази научна област:
Georgian Aviation University

Факултет по въздушен транспорт Бизнес администрация и мениджмънт подготвя специалисти с бакалавърска и магистърска степен със специалност: Air управление на транспорта. ... [+]

Факултет по въздушен транспорт Бизнес администрация и мениджмънт подготвя специалисти с бакалавърска и магистърска степен със специалност:

управление Въздушен транспорт (на английски език) Финансово счетоводство и управление счетоводство туризъм

Професионалните образователни програми в областта на обучението на въздушни товарни персонал и обучение счетоводител също са на разположение.... [-]

Грузия Tbilisi
Август 2019
Редовно обучение
2 years
Кампус
Научете повече на английски