Търсене за Подготовка на летец-пилот на транспортна авиация (ATPL) тук!

Намерете най-добрите Подготовка на летец-пилот на транспортна авиация (ATPL) тук!

Master-ниво проучвания включват специализирано проучване в областта на научните изследвания, или за регион на професионална практика. Печелите магистърска степен показва по-високо ниво на владеене на предмета. Печелите магистърска степен може да отнеме от една година до три или четири години. Преди да завърша, обикновено трябва да пишат и защитават тезата, дълга хартия, която е кулминацията на специализираната си изследвания.

Като най-високо ниво на пилотна лицензия, лиценз за пилотиране на въздушен транспорт (ATPL) позволява на цивилните пилоти да летят с едни от най-големите самолети, докато са пилотите в командването. ATPL изисква пилотите да притежават лиценз за търговски пилоти (CPL), 1500 полетни часа, и да могат да предадат теоретичните документи.

Подготовка на летец-пилот на транспортна авиация (ATPL). Съберете цялата информация за Подготовка на летец-пилот на транспортна авиация (ATPL), спестете време и се свържете с училището директно тук!

Научете повече
В момента няма програми за показване за Магистратура Подготовка на летец-пилот на транспортна авиация (ATPL).  Опитайте други категории MSc Подготовка на летец-пилот на транспортна авиация (ATPL).
Подготовка на летец-пилот на транспортна авиация (ATPL)

Търсене на подобни програми