Търсене за Подготовка на летец-пилот на транспортна авиация (ATPL) тук!

Намерете най-добрите Подготовка на летец-пилот на транспортна авиация (ATPL) тук!

Master-ниво проучвания включват специализирано проучване в областта на научните изследвания, или за регион на професионална практика. Печелите магистърска степен показва по-високо ниво на владеене на предмета. Печелите магистърска степен може да отнеме от една година до три или четири години. Преди да завърша, обикновено трябва да пишат и защитават тезата, дълга хартия, която е кулминацията на специализираната си изследвания.

Лицензирани търговски пилоти, които желаят да летят с въздухоплавателни средства с тегло над 5700 кг, биха могли да искат лиценз за пилотиране на въздушен транспорт (ATPL). За да отговарят на изискванията за лиценз за ATPL, пилотите трябва да притежават CPL лиценз, да са регистрирали поне 1500 полетни часа и да могат да преминат теоретичните изпити.

Подготовка на летец-пилот на транспортна авиация (ATPL). Съберете цялата информация за Подготовка на летец-пилот на транспортна авиация (ATPL), спестете време и се свържете с училището директно тук!

Научете повече
В момента няма програми за показване за Магистратура Подготовка на летец-пилот на транспортна авиация (ATPL).  Опитайте други категории MSc Подготовка на летец-пилот на транспортна авиация (ATPL).
Подготовка на летец-пилот на транспортна авиация (ATPL)

Търсене на подобни програми