MASTERSTUDIES

Научете за магистратури Опазване на исторически обекти Ню Орлиънс тук!

Master-ниво проучвания включват специализирано проучване в областта на научните изследвания, или за регион на професионална практика. Печелите магистърска степен показва по-високо ниво на владеене на предмета. Печелите магистърска степен може да отнеме от една година до три или четири години. Преди да завърша, обикновено трябва да пишат и защитават тезата, дълга хартия, която е кулминацията на специализираната си изследвания.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Ню Орлиънс е най-голямо пристанище в САЩ, разположен в щата Луизиана. Градът е известен за честване на карнавала, празника на Богоявление. Градът е дом на няколко висши учебни заведения. Френския квартал, Пончартрейн хотел и Honey Island Swamp са най-посещаваните туристически забележителности на града.

Магистратури Опазване на исторически обекти Ню Орлиънс. Научете цялата информация за магистратури Опазване на исторически обекти, контактирайте университетите в Ню Орлиънс директно тук!

1 резултата за Опазване на исторически обекти, Ню Орлиънс Filter

Магистър по консервационни изследвания

Tulane University
Магистър
<
Редовно
<
Задочно
<
3 семестри
Английски
Кампус

Ню Орлиънс е несравнимо място за изучаване на консервацията. В допълнение към своя необикновен опис на някои от най-отличителните исторически архитектури в САЩ, Ню Орлиънс е м ...

Научете повече