MASTERSTUDIES

Намерете Online магистърска степен по бизнес администрация Солун

Степента на магистър се присъжда на студенти, които успешно завършват магистърски програми в определена професионална сфера и показват високо ниво овладяване на предмета.

Учениците на капитана в областта на одита придобиват теоретични и практически знания в областта на одита, счетоводството и бизнес анализи и практики. Завършилите имат възможност да работят в научните изследвания, както и консултации и академичните среди.

Гърция, официално Република Гърция, или Hellas като се обади от древни времена, е държава в Югоизточна Европа. Според преброяването през 2011 г., Гърция "и населението е около 11 млн. евро.

В град Солун е вторият по големина в страната и дом на повече от 790 000 жители. Той е един от най-важните търговски центрове на Гърция и играе важна роля в икономиката като цяло. В него се намират най-големият университет в страната наред с други институции.

Online магистърска степен по бизнес администрация в Солун. Съберете цялата информация за капитана и с училището в Солун директно!

1 резултата за Одитиране, Солун Filter

Магистърска степен по Международен счетоводен одит и финансов мениджмънт

International Hellenic University (IHU)
Курсове за ръководители
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
12 месеца
Английски
Кампус

Международният университет Гърция е първият държавен университет в Гърция, където програми се преподава изцяло на английски език. Тя вече привлича силно международно академичн ...

Научете повече