Търси тук за Online Магистър по програми Неправителствена организация - НПО

Намерете Online магистърска степен по бизнес администрация тук!

Неправителствена организация - НПО

Магистърска степен е академична степен, присъдена на частни лица, които успешно означават по-високо ниво на компетентност. Има два основни вида Masters - преподавани и научните изследвания.

Един NPO, или организация с нестопанска цел, е компания, която работи за осигуряване на благотворителна помощ за общности по целия свят. Учениците научават как да се помогне за човешкото услуги, здравеопазването, образованието, и екологични ползи за определени райони.

Въпреки че ми присъстват дистанционни класове онлайн, няколко университета задръжте започване на няколко места. Можете дори да спрете приема на класове в продължение на много седмици през годината без отнемане и без да се хвърлят си студентски заеми в погасяване. Това е силен аргумент много хора гледат на при записване в дистанционно обучение класове.

Online магистърска степен по бизнес администрация. Съберете цялата информация за онлайн майстор в Неправителствена организация - НПО и се свържете с училището директно тук!

Научете повече

майстор на неправителствена администрация

North Park University
Online Редовна форма September 2018 Съединени Американски Щати Chicago

Капитанът на степен неправителствена администрация от бизнес училището и нетърговска цел Management ще ви подготви за позиции старши в нестопанския сектор. [+]

Магистър по нетърговска цел на администрацията Спечелете твой господар на нетърговска цел на администрацията

Капитанът на неправителствена администрация (MNA) степен подготвя хората да доведе дарила целия сектор. Тази степен обхваща всички дисциплини важна за провеждането на ефективни, командировъчни задвижване организации, от събиране на средства за финансовата вземането на решения за управление. Особено внимание се обръща на стратегическото управление, както и на съответните разпоредби и изисквания на външното отчитане, ще ви помогне да развият уменията, които трябва да служи като изпълнителен и в двете малки и големи организации.... [-]


Магистър по международно сътрудничество и управление на НПО и "

Campus Stellae Instituto Europeo
Online Редовна форма Задочна/вечерна форма 6 - 12  September 2018 Испания Santiago de Compostela + още 1

Учителят има минимална продължителност от 6 месеца и максимум 1 година. Опция за пролонгиране на още една година, срещу допълнително заплащане ... [+]

Магистър по международно сътрудничество и управление на НПО 'S

&nbsp

Учителят има минимална продължителност от 6 месеца и максимум 1 година. Удължаването опция от една година, с допълнителни разходи за ученик на 200,00 €. Безплатно обновяване служба от една година след приключване на периода на регистрация и достъп до форуми и социални мрежи.

&nbsp

&nbsp

ACADEMIC СТОЙНОСТ ... [-]