Магистратури Молекулярни науки Германия - Търсене на магистратури Германия

Магистратури Молекулярни науки Германия - Научете за магистратури Германия тук!

Молекулярни науки

Магистратурата е поредното равнище в системата на висше образование, степента „магистър“ може да се придобие, ако вече имате бакалавърска степен. Следването в магистратура обикновено продължава около две години редовно обучение, което се равнява на 36–54 точки според Европейската система за трансфер на кредити (ECTS).  

Молекулна Science Програмата обединява идеи и техники, които се простират границите на традиционните химични и биологични науки, и да обучава студенти в експериментални и теоретични аспекти на научните изследвания в областта на молекулярната биология, химия, и физика, особено когато тези дисциплини се пресичат.

Германия, официално на Федерална република Германия, е федерална парламентарна република в Западна и Централна Европа. Страната се състои от 16 държави, както и на нейния капитал и най-големият град е Берлин.

Магистратури по Молекулярни науки в Германия. Научете информация за магистратури по Молекулярни науки, контактирайте университетите директно.

Научете повече

Магистър по молекулярна биология

University of Göttingen
Campus Редовна форма 18  October 2018 Германия Göttingen Hannover Braunschweig Clausthal-Zellerfeld + още 3

Тази интензивна програма води завършили с бакалавърска степен на магистър (магистър) в рамките на 18 месеца. След програма докторска 3-годишен, завършилите могат да придобиват или на заглавието доктор по философия (Ph.D.) или д-р RER. NAT .. [+]

Магистър по молекулярна биология (магистър)

Тази интензивна програма води завършили с бакалавърска степен на магистър (магистър) в рамките на 18 месеца. След програма докторска 3-годишен, завършилите могат да придобиват или на заглавието доктор по философия (Ph.D.) или д-р RER. NAT .. Структурата на семестър е бил отстранен, различни предмети са интегрирани в едно равномерно структуриран набор от курсове и е възможно да се включите в програмата за докторска степен, без магистърска теза, като по този начин се съкращава периода на проучване. Всички курсове се провеждат на английски език. Програмата е разделена на две части. През първата година, лекции, уроци, семинари, методически стажове и индивидуално обучават изследователски проекти се осъществяват в рамките на 36 седмици. Lab въртене и индивидуални уроци, както и участието на лектори от Макс Планк институти гаранция работа, която е практически и научни изследвания, ориентирани. През първата година на проучване завършва с един писмен и две устни изпити, които отговарят на изискванията за магистърската теза. Това може да се пропусне, ако добри или отлични оценки са постигнати през първата година на обучение, което позволява на студентите да преминат директно към програмата докторат на 3-годишен. Също така са необходими за ранно участие в научни конференции и курсове, както и публикуването на статии в международни научни списания за докторска степен. Програмата за докторска позволява изследователски престой в лаборатории в чужбина. Социална интеграция също играе важна роля. А координационен офис помага на учениците в началото на обучението си в Гьотинген и предлага централна точка за контакт по време на цялата програма.... [-]