Filter
Магистърски степени
Бразилия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Магистратури Мода Бразилия - Научете за магистратури Бразилия тук!

Магистърска степен е образователна награда, която е частично продължение на бакалавърските програми в много научни области. Студентите често са в състояние да се специализират, за да получат работа в конкретна област.

Какво е магистър по мода в Бразилия? Степента на завършил често включва в своя клас курсова работа и семинари, както и проекти за дизайн. Студентите често развиват портфейли на собствените си проекти и да научат по практичен начин, участващи от концепцията на визуална представа за рисунката стъпки и накрая създаването на продукта. Студентите обикновено ще научат различните методологии на дизайн и могат да вземат курсове по моден маркетинг, както добре. Завършилият може да завършат курса с портфейл от оригинален дизайн и пълно познаване на процеса на проектиране и бизнеса на мода.

Степента на завършил обикновено дава най-студентски ръцете-за възможностите за обучение и запознаване с всички етапи на проектиране.В допълнение към разработването на практически умения, специализанти може да е добре запознат с концепции за мода, които могат да доведат до много възможности за заетост.

Цената на един майстор в Fashion степен варира в зависимост от вида на институцията, продължителността на курса, цената на материалите и други фактори. Много студенти да кандидатстват за финансова помощ и заеми, а други се занимават с работа проучване, за да помогне да натрупа опит и да плащат такса за обучение.

Тези, които завършат Магистър по Моден има множество възможности за заетост на тяхно разположение. А броят на завършилите работят в големи дизайнерски къщи и студия, докато други се отварят свои бутици или да започнат свои собствени модни линии. Други завършилите могат да работят за модни списания като писатели или редактори, създават модни дисплеи в витрини или уебсайтове, или създават и произвеждат модни ревюта. Завършилите могат да се превърнат и консултанти и модни маркетинг за фирми.

Има много онлайн възможности, които съществуват и възможности за дистанционно обучение.Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.

Научете повече Свиване

2 резултата за Мода, Бразилия

IED – Istituto Europeo di Design Rio de Janeiro

Искате да научите маркетинг и като мода? Искате да научите мода и като маркетинг? Нейното място е в IED Rio.В професионалния маркетинг маркетинг майстор, вие научавате ма ... [+]

Този курс се обучава в Португалския език. Придружен от професионалисти от компании като Vogue и Osklen, студентът ще разработи маркетингов и комуникационен проект за модна марка.

Чрез няколко връзки с пазара, студентът ще има актуална визия за района и ще може да стартира своя собствена марка и да се присъедини към комуникационните отдели на големите модни компании.

В партньорство с "Леви", професионалният магистър по маркетинг на модата предлага на студента шанс да се свърже с ежедневието на една от най-големите компании за облекло в света.... [-]

Бразилия Рио де Жанейро
Запитване на информация
Portuguese (Brazil)
Задочно обучение
400 часове
Кампус
Научете повече на английски
IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo

Следдипломна квалификация по маркетинг и комуникация на Istituto Europeo di Design - IED Сао Пауло предлага обучение по маркетинг мениджмънт и комуникация, специфична за ... [+]

Този курс се обучава в Португалския език.

ЗАЩО?

Успех година след година в IED, този пост предлага различни перспективи за различните модни сценарии и насърчава пазарно ориентираното учебно преживяване, с лекции и лекции, изнесени от известни професионалисти в бранша и академичните среди.

ЗА КОЙ?

Специалисти, които се интересуват от задълбочаване или насочване на кариерата си или потенциални предприемачи в областта на комуникационното управление и модния маркетинг, като оценяват възможностите си и приближават своя профил на най-ценните професионалисти.... [-]

Бразилия Сао Пауло
Запитване на информация
Portuguese (Brazil)
Редовно обучение
18 месеца
Кампус
Научете повече на английски