MASTERSTUDIES

Намерете най-добрите Задочно обучение Микроикономика Мадрид

Master-ниво проучвания включват специализирано проучване в областта на научните изследвания, или за регион на професионална практика. Печелите магистърска степен показва по-високо ниво на владеене на предмета. Печелите магистърска степен може да отнеме от една година до три или четири години. Преди да завърша, обикновено трябва да пишат и защитават тезата, дълга хартия, която е кулминацията на специализираната си изследвания.

Испания (испански: España) е разнообразна страна, споделяне на Иберийския полуостров с Португалия в западния край на Средиземно море. Испания се счита екзотична страна в Европа благодарение на приятелски жители и спокоен начин на живот. Нормалната продължителност на университетски курсове в Испания е на 4 години, с изключение на медицина и двойни дипломи, които са шест. Мадрид и Барселона са добре известни градове по целия свят със своята кухня, оживен нощен живот и световноизвестната фолклор и празненства.

Madrid City е столицата на Испания. Това е столицата с над 3 милиона жители. Той разполага с арена наречена Las Ventas, който е домакин на ежегодно събитие бикоборството. В града има много държавни и частни университети.

Задочно обучение Микроикономика в Мадрид. Съберете цялата информация за Задочно обучение Микроикономика и се свържете с училището в Мадрид директно!

1 резултата за Микроикономика, Мадрид Filter

Магистър по микрофинансиране и социално развитие

CIFF Centro Internacional de Formación Financiera
Курсове за ръководители
<
Online & Campus Combined
<
Задочно обучение
<
9 месеца
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение

Учителят по микрофинансиране и социално развитие е предназначен за професионалисти, работещи в областта на банковото, микрокредитиране и социално развитие на програми. В участ ...

Научете повече