MASTERSTUDIES

Намерете най-добрите Задочно обучение Международна икономика Португалия тук

Степента „магистър“ потвърждава успешно приключване на обучение в магистратура и подготвя студентите за по-нататъшно образование или за изграждане на кариера. По-голямата част от магистратурите се осигуряват в държавни или обществени университети.

Магистратурите MSc по международна икономика предлагат на студентите задълбочени знания за това, как взаимодействат различни икономики, за функционирането на глобалните пазари и за търговията. Тези програми се фокусират върху преподаване на основни макроикономически теории, търговия и политическа теория. Често пъти такива програми включват брой курсове по иконометрия, чрез изучаване на която студентите придобиват разбиране за икономически процеси.

Португалия, официално Португалската република, е държава, разположена в Югозападна Европа на Иберийския полуостров. Португалия е на 900 години, и въпреки че има сравнително малка площ, тя изигра решаваща роля в световната история. Universidade DO Porto е най-популярната от чужденци, които се състоят от 11 процента чуждестранните студенти.

Top Задочно обучение Международна икономика в Португалия. Съберете цялата информация за Задочно обучение Международна икономика и се свържете с училището в Португалия!

1 резултата за Международна икономика, Португалия Filter

Магистърска степен по Международни икономически отношения и европейски изследвания

ISEG - Lisbon School of Economics & Management
Курсове за ръководители
Септ. 2020
<
Задочно обучение
<
3 семестри
португалски
Кампус

Основните цели на Учителя са да се даде допълнителна и специализирана подготовка в областта на международната икономика (теоретични и приложни, реален и паричен) и да представ ...

Научете повече