TopMagistraturi.com

Намерете Online магистърска степен по бизнес администрация тук!

Магистърска степен дава възможност или да усъвършенства знанията си на конкретен въпрос или излитане по съвсем различен начин, използвайки уменията, които сте опит от предишните си бакалавърска степен.

Предметът на математиката често се свързва с други теми като, например, образование, статистика, финанси и компютърни науки. Тази връзка между предметите има значение за сферите на преподаване, програмиране, финансово прогнозиране и планиране.

Докато курсове за дистанционно обучение има срокове, които трябва да бъдат изпълнени, там е страхотна сделка за съответствие за това кога може да извършва задачи при изучаването на разстояние. С онлайн опция, бихте могли да излезете на групова дискусия, както се изисква за да се върне на работа и след това се присъединят след работа, ако е необходимо. Курсове за дистанционно обучение могат да бъдат взети на мястото, което имате достъп до интернет. Можете дори да завърши класове от Интернет салон във всеки хотел по целия свят, ако имате нужда от почивка.

Online магистърска степен по бизнес администрация. Съберете цялата информация за онлайн майстор в Математика и се свържете с училището директно тук!

4 резултата за Математика, Дистанционно обучение Filter

Междуинституционална магистърска степен по компютърно инженерство и математика

Universitat Rovira i Virgili
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 9 месеца Запитване на информация Испания Tarragona + още 1

В URV UOC онлайн магистърска степен по компютърни технологии и математика (ECiM) предлага интердисциплинарни обучение в областта на инженерните и приложните науки. Програмата ECiM включва съвременни теми като компютърно моделиране и симулация, числени методи, паралелно и разпределено изчисляване, представяне на знания, мрежи и графики и приложна оптимизация. Целта на специалността е да подготви студентите за ...

магистърска степен по изчислителна математика

Jaume I University (Universitat Jaume I)
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение 1 - 4 години Септември 2019 Испания Castellón de la Plana + още 1

Основната цел на курса е да се обучават в Изчислителна математика, цялостен и интегриран начин, професионалисти в областта на математическото моделиране на проблеми в индустрията и компанията. Профилът има право гъвкав, съчетаващ солидна математическа основа с отлична техническа база в областта на компютърните науки и е подготвен за използването на усъвършенствани инструменти със способността на математическа абстракция.

Образование Завършил науки: преподаване на математика и естествени науки - Разстояние

University of Nicosia
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 3 семестри Запитване на информация Кипър Nicosia + още 1

Целта на програмата е двойна. От една страна, да помогне на студентите да придобият задълбочени познания в областта на специализация чрез (а) мониторинг на образователни курсове в напреднало ниво, (б) изучаване на литературата по въпроса, и (в) взаимодействието с факултет и други студенти. От друга страна, програмата има за цел насърчаване на изследователски умения чрез (а) мониторинг на конкретни количествени и качествени научни дисциплини, (б) малки по мащаб разследвания в различните курсове и / или изготвяне на дипломна работа, и (в) участие в семинари / конференции съдържание изследвания.

Магистър по математическо образование

Florida State University, College of Education
Кампус Онлайн обучение 2 години Запитване на информация Съединени Американски Щати Tallahassee

Основното образование по математика в програмата за учебни планове и учебни програми е предназначено да ви подготви да свържете научните изследвания и практиката в преподаването и изучаването на математика. Нашите основни курсове подчертават исторически базираните въведения в теориите за учене и разработване на учебни програми, както и методологически фокусирани съвременни перспективи върху професионалното обучение на учителите и математическото учене на учениците.