MASTERSTUDIES

Научете за магистратури Ландшафтна архитектура Конуей тук!

Магистърска степен е академична степен, присъдена на частни лица, които успешно означават по-високо ниво на компетентност. Има два основни вида Masters - преподавани и научните изследвания.

Екология, градинарството, ботаника, планиране сайт, управление на дъждовни води, промишлен дизайн и други дисциплини се сливат в практиката на ландшафтната архитектура. Привличане на много повече от просто ландшафтен дизайн, това е планирането и управлението на публични и частни открити площи земя в големи мащаби.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Магистратури Ландшафтна архитектура Конуей. Научете цялата информация за магистратури Ландшафтна архитектура, контактирайте университетите в Конуей директно тук!

1 резултата за Ландшафтна архитектура, Конуей Filter

Завършил програма в устойчивото планиране и проектиране на ландшафта

The Conway School
Магистър
<
Редовно
Английски
Кампус

Програмата Конуей е жив микс от обучение в класна стая, приложна работа в студио, студентски и посетителски презентации, работа на терен, посещения на място, както и неформалн ...

Научете повече