MASTERSTUDIES

Магистратури Ландшафтна архитектура Чехия - Научете за магистратури Чехия тук!

За да може успешно да получат магистърска квалификация, ще трябва да се получи броя на кредитите чрез преминаване на отделни модули. Най преподавани Masters ще има определен брой основни модули, които трябва да вземете и да премине, за да получи квалификация. Оценката на изследователски Masters е почти винаги изцяло от един модул дисертация или проект.

Много повече от просто ландшафтен дизайн, ландшафтна архитектура включва мащабно планиране, развитие и създаване на открити зелени площи, предимно в градска среда. Това може да включва области като обществени паркове, arboretums и градски площади, или за обекти като училища и големи търговски обекти.

Чехия се намира в сърцето на Европа е съсед на Словакия, Австрия, Германия и Полша. Чешките университети предлагат дългогодишна репутация и интересни специалности.

Магистратури по Ландшафтна архитектура в Чехия. Научете информация за магистратури по Ландшафтна архитектура, контактирайте университетите директно.

1 резултата за Ландшафтна архитектура, Чехия Filter

Магистър по планиране на ландшафта

Czech University Of Life Sciences Faculty of Environmental Sciences
Магистър
<
Редовно
Английски
Кампус

Програмата за планиране на ландшафта има за цел да подготви достатъчно завършилите за конкурентоспособност на международния пазар на труда. ...

Научете повече