MASTERSTUDIES

Научете за магистратури Ландшафтна архитектура А Коруня тук!

Степента на магистър се присъжда на студенти, които успешно завършват магистърски програми в определена професионална сфера и показват високо ниво овладяване на предмета.

Обединяването на области като планиране сайт, екология, градинарството, ландшафтния дизайн, изобразително изкуство и промишлен дизайн, ландшафтна архитектура се занимава с изграждането и дългосрочно планиране на външни пространства. Това е вярно и за двете обществени градските райони, както и големи търговски обекти и частни имоти.

Испания, официално Кралство Испания, е суверенна държава и държава-членка на Европейския съюз. Намира се на Иберийския полуостров в югозападната част на Европа. Испански университети регулират достъпа до собствените си градуса и те определят такси за обучение. Те също могат да предлагат неофициални следдипломна градуса. В столицата Мадрид е възможно най-голям брой барове на глава от населението от нито един европейски град и много активен нощен живот.

Магистратури Ландшафтна архитектура А Коруня. Научете цялата информация за магистратури Ландшафтна архитектура, контактирайте университетите в А Коруня директно тук!

1 резултата за Ландшафтна архитектура, А Коруня Filter

магистърска степен по ландшафтна архитектура Хуана де Вега

Universidade da Coruña
Магистър
<
Редовно
испански
Кампус

Уча модул структура теория и методология по ландшафтно планиране Ландшафтен дизайн I

Научете повече