MASTERSTUDIES

Магистратури Ландшафтна архитектура Австралия - Научете за магистратури Австралия тук!

Степента на магистър се присъжда на студенти, които успешно завършват магистърски програми в определена професионална сфера и показват високо ниво овладяване на предмета.

Ландшафтна архитектура е област, която включва планиране, дизайн и поддържане на открити зелени площи, предимно в градските райони. Това често включва общите части, като училища, градски площади, зоологически градини, arboretums и паркове, но той може да се разшири до големи частни корпоративни имоти и обширни жилищни основания.

Австралия има седем от топ 100 висше учебно заведение в света! Австралия седи над харесва на Германия, Холандия и Япония, пускането на осмо място в Universitas 2012 U21 класиране на националните системи за висше образование.

Магистратури по Ландшафтна архитектура в Австралия. Научете информация за магистратури по Ландшафтна архитектура, контактирайте университетите директно.

2 резултата за Ландшафтна архитектура, Австралия Filter

Магистър по ландшафтна архитектура

University of Technology Sydney
Магистър
Февр. 2021
<
Редовно
<
Задочно
<
2 години
Английски
Кампус

Магистър по ландшафтна архитектура дава възможност на студентите да си сътрудничат заедно с известни практикуващи от международни студия за дизайн и водещи експерти в областта ...

Научете повече

Магистър по ландшафтна архитектура

RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology
Магистър
Февр. 2021
<
Редовно
<
2 години
Английски
Кампус

Станете лидер и новатор в практиката на ландшафтната архитектура с този награден курс.

Научете повече