MASTERSTUDIES

Намерете най-добрите Задочно обучение Креативна икономика Рио де Жанейро

Ползите от Masters продължава след подобряване на вашия потенциал за печалба. Те могат да ви предоставят лични и професионални умения, за да ускори развитието ви. Те са също така и възможност да се разграничи от колегите си, много от които ще имат подобни A-ниво и бакалавърска квалификация.

A магистърската програма по Creative икономиката се фокусира върху стойността, генериращи стимули от творчески среди и творческите индустрии. Успехът на една индустрия, често зависи от способността му да се поднови и почва благодарение на романа на мислене. В тази програма, ще бъде в състояние да се съсредоточи върху тази икономика, която произтича от необходимостта за творчество и ще ви помогне да постигнете целите си.

Бразилия, официално Федеративна република Бразилия е най-голямата държава в Южна Америка, така и в региона на Латинска Америка. Това е светът "е петата по големина страна, както от географската област и по население, с над 193 милиона души.

Този град има много съоръжения за осигуряване на образование на всички нива. Някои от забележителните университети и колежи в този град са Рио де Жанейро State University и Федералния университет на Рио де Жанейро.

Задочно обучение Креативна икономика в Рио де Жанейро. Съберете цялата информация за Задочно обучение Креативна икономика и се свържете с училището в Рио де Жанейро директно!

1 резултата за Креативна икономика, Рио де Жанейро Filter

професионална магистърска степен по управление на творческата икономика

ESPM
Курсове за ръководители
Март 2020
<
Задочно обучение
<
2 години
Portuguese
Кампус

Професионалната Учителя е пряко свързана с иновациите и приложни изследвания. Чрез академична високо ниво, съобразени с твърда база за научни изследвания и тематични приложени ...

Научете повече