Търсене на магистратури по Козметология

Научете повече за магистратури по Козметология тук!

Козметология

Магистърска степен е следдипломна степен в определена област на практика, която води до висока степен на умение или знание. Като взе магистърска степен дава професионален ръб, който ви пожелах ниво на експертни познания в областта си, включително за управление и изследователски умения, които обикновено съпътстват това ниво на образование.

Какво е магистър по козметология? Козметична е област, която помага на хората да подобрят външния си вид; това може да бъде постигнато чрез използването на техниките, използвани от тялото или кожата. Козметични салони научат за козметични процедури, козметика, и косата и ноктите. Майсторски козметолози имат допълнително обучение и опит, отколкото редовни козметолози, включително знания, събирана от курсове по анатомия, физиология и управление на бизнеса. магистърската програма за обучение козметик обикновено подготвя студентите да вземат държавна лицензиране изпит.На равнище на майстора, студенти обикновено ще имат някакъв опит в областта и трябва да продължат образованието обучение за нови продукти и техники в козметологията.

ръстът на работните места за козметолози се очаква да нарасне, и след като напредна образование в тази област може да ви постави в горната част на списъка за най-добрите позиции в хотели и спа центрове. Възможности ще бъдат по-широки, за тези, които имат допълнителна умения в бактериология и бизнес и които можем да предложим широка гама от услуги.

Допълнителните курсовата работа и лицензирането за образование ниво магистърска обикновено изисква пет семестъра на класове и една година трудов стаж по специалността. Училищата имат различни цени и такси, така че не забравяйте да се направят някои изследвания, преди изпращане на заявления до институциите, които харесваш най-добрия.

Завършилите стане професионалист в химически къдрене, изправяне, подстригване, боядисване на коса, процедури за коса, кола маска, грим, процедури за лице и маникюр.Barbers и козметолози могат да бъдат самостоятелно заети, наем пространство в салона, или работа на външен вид съзнание индустрии като моделиране и действащ. Театрални гримьори и естетите са също позиции на разположение, за да градусови притежатели.

Ако козметологията звучи като една вълнуваща кариера за вас, помислете кои полета на практика вие сте най-голям интерес. Търсене за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.

Научете повече

магистър по управление на индустрията на красотата (Милано) - италиански път

Il Sole 24 ORE Business School
Campus Редовна форма 11  October 2017 Италия Milan

А капитанът се отличава със своята практическа и оперативен подход на преподаване и от присъствието на престижни препоръки от мениджъри и успешни предприемачи, както и обиколки и открити сесии на големи марки в индустрията. Сред обсъжданите теми, по-специално внимание ще бъде посветен на нови канали за продажба на дребно, е-търговия, до цифрови и нови инструменти за социални медии маркетинг. [+]

. Една иновативна програма, насочена към придобиване на технически и управленски умения, за да се поберат в един сектор, който за красота и уелнес, расте и нарастваща нужда от специфични умения. Уроците на Учителя, изцяло на италиански език, Се отличават с практически и оперативни нарязани лекции и наличието на престижни свидетелства за мениджъри и успешни предприемачи, както и обиколки и открити сесии на големи марки в индустрията. Сред обсъжданите теми, по-специално внимание ще бъде посветен на нови канали за продажба на дребно, е-търговия, до цифрови и нови инструменти за социални медии маркетинг. Достатъчно пространство и ще бъде посветена на опита на клиентите и да нова закупува обработва 3.0, и за интернационализацията на стратегиите на индустрията. СТРУКТУРА Първият майстор в Beauty Industry Management, на пълно работно време, брой затворени и задължително присъствие, с обща продължителност от 11 месеца на обучение: - 5 месеца на обучение в класна стая - 6 месеца стаж в подкрепа на преподаването в класната стая, на дистанционно обучение сесии са планирани с използването на платформата за електронно обучение на бизнес училище на Sole 24 Ore, специална уеб среда, чрез който, в отдалечен режим, можете да видите документи, брошури, мултимедийни курсове и да си взаимодействат с колеги а също и преподаватели в съвместно обучение. ПРОГРАМА Модул 1 - Основи на управлението: елементи на икономиката и бизнеса управление 2-ри модул - областта на красотата, уелнес и начин на живот. икономически размер и структура на пазара 3-ти модул - опит на клиенти и нови процеси за покупка на потребителите 4-ти... [-]