close

Филтри

Преглед на резултатите

Търсене на магистратури в Калгари тук!

Ползите от Masters продължава след подобряване на вашия потенциал за печалба. Те могат да ви предоставят лични и професионални умения, за да ускори развитието ви. Те са също така и възможност да се разграничи от колегите си… Научете повече

Ползите от Masters продължава след подобряване на вашия потенциал за печалба. Те могат да ви предоставят лични и професионални умения, за да ускори развитието ви. Те са също така и възможност да се разграничи от колегите си, много от които ще имат подобни A-ниво и бакалавърска квалификация.

А майстор, който взема една до две години на обучение, за да получите, може да помогне на студентите да подобрят своите професионални умения и придобиват знания в избраната от тях област. Това подобрение в уменията и знанията могат да доведат до по-високо квалифицирана кариера с възможности за израстване.

Канада е държава в Северна Америка, състояща се от десет провинции и три територии. Разположен в северната част на континента, тя се простира от Атлантическия до Тихия океан и на север в Северния ледовит океан.

Висши учебни в този град са добре подготвени да се даде възможност да печелите диплома или степен, която е предназначена за изпълняване на нуждите на работодателите. Има различни обществени и частни институции, собственост и един от най-важните от които в района е Университета на Калгари.

Магистратури Калгари Запишете се за магистратура в най-добрите бизнес училища и университети в Калгари. Намерете магистратура в Калгари тук!

Свиване
Прочетете повече за образованието в Канада
format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
  • Популярни Последни Заглавие
  • Популярни
  • Последни
  • Заглавие
Alberta University of the Arts
Калгари, Канада

MFA на AUArts в Craft Media е съвместна, интердисциплинарна, базирана в студио програма, която ви дава свободата да изследвате възможностите, да ограничите границите и да прео ... +

MFA на AUArts в Craft Media е съвместна, интердисциплинарна, базирана в студио програма, която ви дава свободата да изследвате възможностите, да ограничите границите и да преосмислите практиката си. -
Магистър
English (Canada)
Септ. 2021
Кампус