MASTERSTUDIES

Търсене на магистратури в Pontedera тук!

За да може успешно да получат магистърска квалификация, ще трябва да се получи броя на кредитите чрез преминаване на отделни модули. Най преподавани Masters ще има определен брой основни модули, които трябва да вземете и да премине, за да получи квалификация. Оценката на изследователски Masters е почти винаги изцяло от един модул дисертация или проект.

A Майстор е академична програма завършил ниво, което отнема около две години след бакалавърска степен, за да получите. Магистърска се предлагат в много различни специалности, и в зависимост от училището, те също могат да бъдат предлагани онлайн или лично. Получаването на майстор може да доведе до увеличаване на възможностите за работа за висшисти.

 

 

Официално известен като Италианската република, страната се намира в южната част на Европа. Официалният език е италиански и културното богат капитал е Рим. Много от света "и най-старите университети са разположени в Италия, по-специално в университета в Болоня (основана през 1088). Има три Superior висши учебни заведения с "статут на университет ", три институти със статут на докторанти колежи, които работят при завършил и следдипломно ниво.

Магистратури Pontedera Запишете се за магистратура в най-добрите бизнес училища и университети в Pontedera. Намерете магистратура в Pontedera тук!

Резултати Filter

Работник майстор на моден дизайн

Istituto Modartech
Магистър
Окт. 2020
<
Редовно
<
9 месеца
Английски
Италиански
Кампус

Курсът е висока специализация за млади дизайнери, които подхранват мечтата да дадат живот на собствената си облекла. Иновативен проект, който позволява да се изрази собствена ...

Научете повече

Дизайн на обувки и чанти

Istituto Modartech
Магистър
Окт. 2020
<
Редовно
<
9 месеца
Английски
Италиански
Кампус

Иновативен проект, който позволява да се изрази собствена креативност, предоставяйки инструментите за създаване, развитие и професионално представяне на колекция от обувки и ч ...

Научете повече