MASTERSTUDIES

Научете за магистратури Интериорна архитектура Нюпорт Бийч тук!

Степента „магистър“ потвърждава успешно приключване на обучение в магистратура и подготвя студентите за по-нататъшно образование или за изграждане на кариера. По-голямата част от магистратурите се осигуряват в държавни или обществени университети.

Изследванията в областта на интериорната архитектура са насочени към създаване на дизайн за интериора на различни конструкции. Проектите могат да бъдат оригинални за нови конструкции, създадени, за да допълнят съществуващите дизайни или да използват сегашната технология, за да заменят стария интериор с нещо напълно уникално.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Магистратури Интериорна архитектура Нюпорт Бийч. Научете цялата информация за магистратури Интериорна архитектура, контактирайте университетите в Нюпорт Бийч директно тук!

1 резултата за Интериорна архитектура, Нюпорт Бийч Filter

Магистър по вътрешна архитектура

Interior Designers Institute
Магистър
Септ. 2021
Английски
Кампус

Магистърът по вътрешна архитектура е най-високата степен, предлагана от Института. Учебната програма е усъвършенствано ниво на обучение, насърчаващо по-висок стандарт на акаде ...

Научете повече