MASTERSTUDIES

Научете за магистратури Интериорна архитектура Сан Франциско тук!

За да може успешно да получат магистърска квалификация, ще трябва да се получи броя на кредитите чрез преминаване на отделни модули. Най преподавани Masters ще има определен брой основни модули, които трябва да вземете и да премине, за да получи квалификация. Оценката на изследователски Masters е почти винаги изцяло от един модул дисертация или проект.

Изучаването на интериорната архитектура се основава на структурни промени, направени в интериора на сградата. Интериорните архитекти създават и персонализират дизайна, за да отговорят на нуждите на конкретна функция, практическа цел или естетическо предпочитание.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

San Francisco е водещ финансов и културен център на Калифорния. Заедно с други съвременни предмет на висше учебно заведение в града е добре известен със степен по здравни и биомедицински науки.

Магистратури Интериорна архитектура Сан Франциско. Научете цялата информация за магистратури Интериорна архитектура, контактирайте университетите в Сан Франциско директно тук!

1 резултата за Интериорна архитектура, Сан Франциско Filter

Магистър по изобразително изкуство (МВнР) по вътрешна архитектура и дизайн

Academy of Art University
Магистър
<
Редовно
<
6 семестри
Английски
Кампус
Онлайн обучение

Програмата на MFA се фокусира върху съвременните техники и теорията на интериорната архитектура и дизайн. Учебната програма - разработена и преподавана от професионалисти в ин ...

Научете повече