Filter
Магистърски степени
Южноафриканска Република Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Задочно обучение

Търсене за Online магистърска степен по бизнес администрация Южноафриканска Република

A майстор "е степен е следдипломна академична степен. Човек трябва вече имат бакалавърска степен да кандидатстват за магистърска "и програма. Най-майстор "и магистърска програма ще изисква учениците да завършат магистърска " е теза или хартия изследвания.

Програмите по инженерни изследвания са отличен начин да научите повече за областта и дисциплината на инженерството. Студентите могат да научат за конкретна малка област или да изучават инженерството като цяло, а може също така да изучават реални инженерни проблеми и техните решения.

Южна Африка, официално Република Южна Африка, е държава, разположена в южната част на Африка. Тя е разделена на девет провинции. Южна Африка не е само полага началото, той се е фантастична дестинация, богата на култура, флора и фауна и история.

Online магистърска степен по бизнес администрация в Южноафриканска Република. Съберете цялата информация за Online Магистър по бизнес администрация и се свържете с училището в Южноафриканска Република!

Научете повече Свиване

1 резултата за Инженерство, Южноафриканска Република

Други възможности в тази научна област:
University of Johannesburg

Целта на квалификацията е да разработи инженер с напреднали способности за прилагане на фундаментални науки за инженерно управление и / проектиране и синтез и свързани пр ... [+]

MEng в инженерния мениджмънт (лекции)

Целта на квалификацията е да разработи инженер с напреднали способности за прилагане на фундаментални науки за инженерно управление и / проектиране и синтез и свързани принципи към специфични проблеми на системите за управление на обществото като цяло. Една от основните цели на този процес е да се развие усъвършенствана способност за независимо провеждане на фундаментални системни инженерни и управленски изследвания. Той също така насърчава подхода за учене през целия живот.... [-]

Южноафриканска Република Johannesburg
Януари 2020
Английски
Задочно обучение
12 - 24 месеца
Кампус
Научете повече на английски