MASTERSTUDIES

Търсене за Online магистърска степен по бизнес администрация Южноафриканска Република

За да може успешно да получат магистърска квалификация, ще трябва да се получи броя на кредитите чрез преминаване на отделни модули. Най преподавани Masters ще има определен брой основни модули, които трябва да вземете и да премине, за да получи квалификация. Оценката на изследователски Masters е почти винаги изцяло от един модул дисертация или проект.

Магистрите по инвестиционна степен е предназначен за студенти, търсещи работа в непрестанно променящия се инвестиции в индустрията финанси. Студентите ще получат повече от един бизнес образование, но също така ще развие по-дълбоко разбиране на инвестиционни теории, инструменти и практики.

Една страна, разположена на южния край на Африка, Южна Африка, има богата култура, която ти никога няма да получи достатъчно от време на турне или учат тук. Езиците тук включват африканер и английски език, както и холандски. В колежа живот на по-голямата южноафриканска университет, Университета в Йоханесбург или друг университет ще бъде против разпенващ. Ще се влюбите взаимодействаме с Bantus тук и тропически климат на региона.

Online магистърска степен по бизнес администрация в Южноафриканска Република. Съберете цялата информация за Online Магистър по бизнес администрация и се свържете с училището в Южноафриканска Република!

2 резултата за Инвестиции, Южноафриканска Република Filter

Магистър на научните финансови пазари

Skema Business School
MSc
Септ. 2020
<
Редовно обучение
Английски
Кампус

Магистърът по финансови пазари

Научете повече

MCom в управление на инвестициите

University of Johannesburg
Курсове за ръководители
Ян. 2021
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
2 години
Английски
Кампус

Целта на тази квалификация е студентът да развие приложна компетентност в овладяването, интерпретацията, отразяването и прилагането на принципите в по-широката сфера на финанс ...

Научете повече