MASTERSTUDIES

Намерете най-добрите Задочно обучение Икономическо развитие Санта Круз де Тенерифе

Магистратурата е поредното равнище в системата на висше образование, степента „магистър“ може да се придобие, ако вече имате бакалавърска степен. Следването в магистратура обикновено продължава около две години редовно обучение, което се равнява на 36–54 точки според Европейската система за трансфер на кредити (ECTS).  

Икономическото развитие е област на икономиката, която се фокусира върху това, как страните могат да прилагат определени политики за подобряване на икономическото и социално благополучие на своите граждани. Студентите могат също да научат как страните могат да подобрят международното си икономическо положение.

Испания, официално Кралство Испания, е суверенна държава и държава-членка на Европейския съюз. Намира се на Иберийския полуостров в югозападната част на Европа. Испански университети регулират достъпа до собствените си градуса и те определят такси за обучение. Те също могат да предлагат неофициални следдипломна градуса. В столицата Мадрид е възможно най-голям брой барове на глава от населението от нито един европейски град и много активен нощен живот.

Задочно обучение Икономическо развитие в Санта Круз де Тенерифе. Съберете цялата информация за Задочно обучение Икономическо развитие и се свържете с училището в Санта Круз де Тенерифе директно!

1 резултата за Икономическо развитие, Санта Круз де Тенерифе Filter

магистърска степен по регионално развитие

Universidad de La Laguna
Курсове за ръководители
Септ. 2020
<
Online & Campus Combined
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
испански
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение

Целта на Учителя в "Регионално развитие" е да предостави специализирано обучение с интердисциплинарен подход и интегриране на призванието, което позволява на влаковете на изсл ...

Научете повече