MASTERSTUDIES

Намерете Online магистърска степен по бизнес администрация Питсбърг

Магистратурата е поредното равнище в системата на висше образование, степента „магистър“ може да се придобие, ако вече имате бакалавърска степен. Следването в магистратура обикновено продължава около две години редовно обучение, което се равнява на 36–54 точки според Европейската система за трансфер на кредити (ECTS).  

Областта на икономика и администрация е синтез на брой дисциплини. Студентите придобиват знания за бизнеса, макроикономиката, микроикономиката, финанси, публична политика и други дисциплини, и този комплекс знания осигурява здрава инструментална база за анализ и разбиране на национална и глобална икономическа картина.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Питсбърг се намира в Пенсилвания, САЩ. Този град има високо положение в индустрии и иновации в алуминий, стъкло, корабостроене, нефт, спортни, храни, автомобили и електроника. Поради много възможности на местните и чуждестранни студенти и докторанти получите добра работа с в града.

Online магистърска степен по бизнес администрация в Питсбърг. Съберете цялата информация за капитана и с училището в Питсбърг директно!

1 резултата за Икономически изследвания, Питсбърг Filter

господари на счетоводство

Duquesne University
Курсове за ръководители
Септ. 2020
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
Кампус

Учебната програма се фокусира върху криминалистични счетоводни, етика и регулиране и отчитане - трите най-значими и предизвикателни области, изправени пред счетоводната профес ...

Научете повече