MASTERSTUDIES

Намерете Online магистърска степен по бизнес администрация съюз

Магистърска степен дава възможност или да усъвършенства знанията си на конкретен въпрос или излитане по съвсем различен начин, използвайки уменията, които сте опит от предишните си бакалавърска степен.

Областта на икономика и администрация включва изучаване на глобална икономика, по-малки икономически форми и как те взаимодействат една с друга. Наличие на напреднали знания за икономика и обща база в област на бизнес, финанси и обществена политика разширяват възможностите за кариера на професионалисти както в частния, така и в публичния сектор.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Съюз Missouri е един от най-бързо развиващите се градове в страната. С ускорен растеж на икономиката, на колежи и университети предоставят отлични бизнес и програми за развитие на образованието.

Online магистърска степен по бизнес администрация в съюз. Съберете цялата информация за капитана и с училището в съюз директно!

2 резултата за Икономически изследвания, съюз Filter

Магистър по публична администрация: администриране на здравни услуги

Kean University
Курсове за ръководители
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
Кампус

Учителят по публична администрация: програма Health Services администрация подготвя възпитаници за ръководни позиции в здравните услуги организации. Уменията и знанията, необх ...

Научете повече

мс в счетоводната

Kean University
MSc
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
Английски
Кампус

Магистърската степен по счетоводство е програма степен предназначени за подготовка на ученици за професионална кариера в областта на счетоводството. Той е проектиран специално ...

Научете повече