MASTERSTUDIES

Търсене за Online магистърска степен по бизнес администрация Мозамбик

Магистратурата е поредното равнище в системата на висше образование, степента „магистър“ може да се придобие, ако вече имате бакалавърска степен. Следването в магистратура обикновено продължава около две години редовно обучение, което се равнява на 36–54 точки според Европейската система за трансфер на кредити (ECTS).  

Професионалистите, които са изучавали икономика и администрация имат разбиране за голямата икономическа картина и за по-малки индивидуализирани тенденции. Това е междудисциплинарна област, в която професионалистите са обучени да държат под внимание и анализират брой компоненти както в публичния, така и в частния сектор, и да прогнозират въз основа на настоящите и потенциални условия.  

Оживеният култура и традиционни изкуства на Мозамбик предлагат международни възможност на студентите да разширят своя глобален поглед и опит образование от една уникална гледна точка. Основният език на Мозамбик е португалски. Студентите могат да открият, че Мозамбик е едно добро място да подобрят своите езикови умения португалски.

Online магистърска степен по бизнес администрация в Мозамбик. Съберете цялата информация за Online Магистър по бизнес администрация и се свържете с училището в Мозамбик!

1 резултата за Икономически изследвания, Мозамбик Filter

магистърска степен по регионално и местно икономическо развитие

Universidade Católica De Moçambique
Курсове за ръководители
Септ. 2020
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
португалски
Кампус

Курсът на професионални майстори в регионално икономическо развитие и местно урежда от правото на n.27 / 2009 от 29 септември на висшето образование, публикувана в Държавен ве ...

Научете повече