MASTERSTUDIES

Намерете Online магистърска степен по бизнес администрация Лас Палмас де Гран Канария

A майстор "е степен е следдипломна академична степен. Човек трябва вече имат бакалавърска степен да кандидатстват за магистърска "и програма. Най-майстор "и магистърска програма ще изисква учениците да завършат магистърска " е теза или хартия изследвания.

Професионалистите, които са изучавали икономика и администрация имат разбиране за голямата икономическа картина и за по-малки индивидуализирани тенденции. Това е междудисциплинарна област, в която професионалистите са обучени да държат под внимание и анализират брой компоненти както в публичния, така и в частния сектор, и да прогнозират въз основа на настоящите и потенциални условия.  

Испания, официално Кралство Испания, е суверенна държава и държава-членка на Европейския съюз. Намира се на Иберийския полуостров в югозападната част на Европа. Испански университети регулират достъпа до собствените си градуса и те определят такси за обучение. Те също могат да предлагат неофициални следдипломна градуса. В столицата Мадрид е възможно най-голям брой барове на глава от населението от нито един европейски град и много активен нощен живот.

Лас Палмас град е деветият по големина в Испания и се намира на Канарските острови. Той разполага с над 300 000 жители и е на Университета в Лас Палмас де Гран Канария.

Online магистърска степен по бизнес администрация в Лас Палмас де Гран Канария. Съберете цялата информация за капитана и с училището в Лас Палмас де Гран Канария директно!

1 резултата за Икономически изследвания, Лас Палмас де Гран Канария Filter

магистърска степен по банково дело и финанси

Universidad de Las Palmas de Gran Canaria
Курсове за ръководители
Септ. 2020
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
испански
Кампус

Стопански факултет, Business и туризма. Квалификация: магистър по Банково дело и финанси. Тип: магистър. Branch: Социални и правни науки. ECTS Кредитните Работно време: 25. Ст ...

Научете повече