MASTERSTUDIES

Търсене за Online магистърска степен по бизнес администрация Виетнам

За да може успешно да получат магистърска квалификация, ще трябва да се получи броя на кредитите чрез преминаване на отделни модули. Най преподавани Masters ще има определен брой основни модули, които трябва да вземете и да премине, за да получи квалификация. Оценката на изследователски Masters е почти винаги изцяло от един модул дисертация или проект.

Икономика и администрация е хибридна област, в която професионалистите имат представа както за макроикономиката, така и за микроикономиката. Анализ на историята и разбиране на икономически принципи заедно с познания по финанси, обществена политика и бизнес въоръжават експертите за правене на краткосрочни и дългосрочни прогнози и вземане на съответни решения.  

Виетнам предлага разнообразен разнообразие от зашеметяваща забележителности. Студентите могат да се насладят на естествената красота на страната, студентите, които пътуват до Виетнам ще бъдат очаровани от големите градове, пазари и магазини, които са за разлика от всичко на тази планета. University вход във Виетнам се основава на резултати, постигнати в приемния изпит.

Online магистърска степен по бизнес администрация в Виетнам. Съберете цялата информация за Online Магистър по бизнес администрация и се свържете с училището в Виетнам!

1 резултата за Икономически изследвания, Виетнам Filter

MBFA магистърски курс по банково финансиране - международен

Université de Nantes
Курсове за ръководители
<
Задочно обучение
<
15 месеца
Английски
Кампус

Това обучение се основава на опита на ИАЕ Нант - Икономика

Научете повече