MASTERSTUDIES

Търсене за Online магистърска степен по бизнес администрация Мозамбик

Магистратурата е поредното равнище в системата на висше образование, степента „магистър“ може да се придобие, ако вече имате бакалавърска степен. Следването в магистратура обикновено продължава около две години редовно обучение, което се равнява на 36–54 точки според Европейската система за трансфер на кредити (ECTS).  

Знанията за икономика са твърде ценни за съвременното общество. Икономическите принципи могат да бъдат приложени към широк спектър от институции и сфери, включително здравеопазване, управление, финанси, бизнес, политика и даже религията. Всички тези обществени институции изискват време и разходи, и по този начин може да бъдат разгледани от гледна точка на икономиката.

Оживеният култура и традиционни изкуства на Мозамбик предлагат международни възможност на студентите да разширят своя глобален поглед и опит образование от една уникална гледна точка. Основният език на Мозамбик е португалски. Студентите могат да открият, че Мозамбик е едно добро място да подобрят своите езикови умения португалски.

Online магистърска степен по бизнес администрация в Мозамбик. Съберете цялата информация за Online Магистър по бизнес администрация и се свържете с училището в Мозамбик!

1 резултата за Икономика, Мозамбик Filter

магистърска степен по регионално и местно икономическо развитие

Universidade Católica De Moçambique
Курсове за ръководители
Септ. 2020
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
португалски
Кампус

Курсът на професионални майстори в регионално икономическо развитие и местно урежда от правото на n.27 / 2009 от 29 септември на висшето образование, публикувана в Държавен ве ...

Научете повече