Filter
Магистърски степени
Канада Ontario Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Научете за магистратури Икономика Ontario тук!

Master-ниво проучвания включват специализирано проучване в областта на научните изследвания, или за регион на професионална практика. Печелите магистърска степен показва по-високо ниво на владеене на предмета. Печелите магистърска степен може да отнеме от една година до три или четири години. Преди да завърша, обикновено трябва да пишат и защитават тезата, дълга хартия, която е кулминацията на специализираната си изследвания.

Знанията за икономика са твърде ценни за съвременното общество. Икономическите принципи могат да бъдат приложени към широк спектър от институции и сфери, включително здравеопазване, управление, финанси, бизнес, политика и даже религията. Всички тези обществени институции изискват време и разходи, и по този начин може да бъдат разгледани от гледна точка на икономиката.

Канада е държава в Северна Америка, състояща се от десет провинции и три територии. Разположен в северната част на континента, тя се простира от Атлантическия до Тихия океан и на север в Северния ледовит океан.

Магистратури Икономика Ontario. Научете цялата информация за магистратури Икономика, контактирайте университетите в Ontario директно тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Икономика, Ontario

Други възможности в тази научна област:
University of Windsor, Graduate

Предизвикателствената световна икономика изисква висококвалифицирани хора, които притежават знания и умения в областта на икономическата политика. ... [+]

Описание на програмата

Предизвикателствената глобална икономика изисква висококвалифицирани лица, които притежават знания и умения в изготвянето на икономическа политика и ефективно участват в подпомагането на лицата, вземащи решения, да избират стабилни икономически политики, които да постигнат добър баланс между цикличното икономическо възстановяване и дългосрочния икономически растеж.... [-]

Канада Windsor
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
16 месеца
Кампус
Научете повече на английски