MASTERSTUDIES

Търсене за Online магистърска степен по бизнес администрация Иран

Master-ниво проучвания включват специализирано проучване в областта на научните изследвания, или за регион на професионална практика. Печелите магистърска степен показва по-високо ниво на владеене на предмета. Печелите магистърска степен може да отнеме от една година до три или четири години. Преди да завърша, обикновено трябва да пишат и защитават тезата, дълга хартия, която е кулминацията на специализираната си изследвания.

Знанията за икономика са твърде ценни за съвременното общество. Икономическите принципи могат да бъдат приложени към широк спектър от институции и сфери, включително здравеопазване, управление, финанси, бизнес, политика и даже религията. Всички тези обществени институции изискват време и разходи, и по този начин може да бъдат разгледани от гледна точка на икономиката.

Той е известен като Ислямска република Иран. Той се намира в Западна Азия. Образованието тук е централизирана с K-12 образование е под егидата на Министерството на образованието има предвид, че висшето образование се наблюдава от Министерството на науката и Technology.According да SCImago, Иран може да се класира на четвърто място в света по отношение на резултатите от научните изследвания до 2018 година.

Online магистърска степен по бизнес администрация в Иран. Съберете цялата информация за Online Магистър по бизнес администрация и се свържете с училището в Иран!

1 резултата за Икономика, Иран Filter

Магистър по икономика

University of Tehran, Kish International Campus
Курсове за ръководители
Септ. 2020
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
Английски
Кампус

Магистърската степен по икономика е предназначена да осигури технически и строг подход към изучаването на икономиката, като в същото време предлага на студентите гъвкавостта д ...

Научете повече